Prijava

inače mi se desilo da čujem da likovi mog godišta ili kao džeremaja '75 pričaju da su bili tamo, ima koga i upale. verujem samo jednom drugaru kog je hrvatska policija i uhapsila tom prilikom pa tu prijavu drži uramljenu u trpezariji. al on je ' 69 i navijač par ekselans i ovako mator.
razočarao me džeremaja ako se tako izlupao, ko da poveruje da je 15 godišnji unuk hamdije pozderca tuko hrvate na utakmici ' 91 c c c

a baš sam htela da mu dam glas, uvek mi je bio hot

Samo je bitno da niko iz bilo koje frakcije žutih ili neko Radulovićev ne postane predsednik. Dverjani su mi odvratni nekako tako da ću opet morati da glasam za Tomu.

ti si poremećena ako ti je on bio hot

zašto me vređaš, bombas?

na stranu sto ne verujem da ce se kandidovati, sa takvim rezimeom ne postoji radno mesto na kojem ne moze raditi za plate 20.000 plus evra mesecno, sta mu treba da se maltretira sa Vucicevom vladom.

што нема у списку честитог вука (правог вука, не овог лажног)? какви су све то небитни ликови, неки обрадовић, селаковић. еј, људи, бира се председник.

бомбас, нема то везе са платом. кандидоваће се ако му газде кажу да треба да се кандидује. ништа се он ту не пита. све се добро зна ко одлучује о нашој судбини и како.

Mislim da gresis, klasican primer ti je Jelasic

Ne mogu da verujem da niko nije pomenuo Dačića, koji je uz Šešelja i Zoranu najveći kandidat

што нема у списку честитог вука (правог вука, не овог лажног)? какви су све то небитни ликови, неки обрадовић, селаковић. еј, људи, бира се председник.

Vuk Drašković je možda i najbolji Vuk poslije Vuka Mandušića

јесте, газда ће да му каже да би било добро да се кандидује, то би знали да цене. а он каже: а нека, имам понуду 240к, нађите неког другог.

Moj glas ide bošku a ishod koji očekujem je (okvirno):
25% zorana
25% dačić
25% šešelj
25% svi ostali kandidati zajedno

Vuk Drašković je možda i najbolji Vuk poslije Vuka Mandušića

мандушића не знам, али ове вукове и вучиће је срамота поредити са честитим вуком.

Ja uvek podjem od toga da li bi nekom dao svoju firmu u ruke da je imam. I uopšte brzo se pokaže ko je ko. Jelašić, Pitić, Djelić... sve likovi koji su sad na ogromnim platama u privatnim firmama. Da vidim koji svetski konglomerat će da uposli Vesića, Vučića, Nikolića, Dinkića, Jorgovanku, Maju Gojković... a glupi Srbi im dali državu u ruke.

zašto ne bi dao firmu jeremiću?

njemu da, nemam nikakav problem sa čovekom osim što je zvezdaš

a i zgodan je onako baš ;-)