Prijava

Prva asocijacija sa Srpskom mi je natovaren kamioncic nekih frizidera. Ne znam zasto

Verovatno zato što si još u vreme stare Jugoslavije često bio tamo, a i sada ponekad odeš i znaš kako se tamo živelo i živi, a usput si upućen u mentalitet tamošnjeg naroda i mnoga istorijska dešavanja koja su se odigrala na tim prostorima.

Da, odista, cest sam gost u tim krajevima, mislim ne bas cest, ali ono... imam prijatelje tamo iz raznih struktura, pre svega vojske i obavestajnog sektora. Ali ovo za kamion stvarno ne znam odakle mi.

Kad smo već kod otimanja, nešto ne vidim Glamoč, Grahovo i Brčko na karti RS. Mislim da su te teritorije srpske i nemam pojma zašto ste ih dali.

http://www.nspm.rs/images/stories/1-marko/2015-2-jul/bosna-republika-srpska-1.JPG
I onda se desio Milošević :)
Šteta što ga nisu upucali ko kera. Ujak je ranjen na Bihaću. Ako si bio kad u Bihaću znaš gdje je bolnica. E tu su bili kada im je došla naredba da se vrate :)

Usput, elem, digresija, moj ćaća je do 1999. godine i onog usiljenog marša duboko u teritoriju Srbije, bio jedan od oficira u "Kosovskim junacima" i u Generalštabu u Prištini (bio je, kroz službu, i šef određenim "viđenijim" glavama što su završili u Hagu). Sam je priznao da se na Kosovu prvo desio aparthejd nad šiptarima koji se, u jednom momentu, nije mogao više kontrolisati.

Bihac je prodan za 47 miliona maraka.... Znam ljude koji su ratovali tamo...koji su setali centrom bihaca u to vrijeme... Sve dok nije doslo naredjenje da napuste grad...

Ko zna koliko je takvih slucajeva bilo... Na kraju smo i izgubili i dobili...mogli smo da imamo vise ali danas imati i ovo sto imamo ne treba da se odbaci.

Pa ono, ima veze. Tvoj gif prikazuje nacistu, moja slika prikazuje nacistu, obojica izražavaju svoj stav prema Srbima u Bosni. Nekako mi se tu veza sama nameće.Pa ono, ima veze. Tvoj gif prikazuje nacistu, moja slika prikazuje nacistu, obojica izražavaju svoj stav prema Srbima u Bosni. Nekako mi se tu veza sama nameće.

C.
Landa se smeje Pitovom Italijanskom jeziku, koji je sprnja u rangu s tim da budeš sprdnja od države unutar sprdnje od države.
Trebo sam da nađem Lisu An kako se smeje ili tako neku kurvu, čisto da vidim šta bi onda potego.

A ti Bosnu i Hercegovinu smatras drzavom?

U onoj meri u kojoj su to Kosovo, Crna Gora i Makedonija. Neki kurac jeste.
Ogradila deca parče zemlje pa se igraju.

Srbijanci picke da se ja pitam kadse odvojimonod ovog govneta prvo vama sankcije uvesti.

Neorijatelji srba
1.Balije
2.Siptari
3.Ustasre
4. Srbijanci

Nsluste mie kurca redõm

Srbijanci picke da se ja pitam kadse odvojimonod ovog govneta prvo vama sankcije uvesti.

Ti ne možeš od Vukajlije da se odvojiš, a ne od nečeg iole ozbiljnijeg.

Odvojjm ti kevuod pajda

Sam je priznao da se na Kosovu prvo desio aparthejd nad šiptarima koji se, u jednom momentu, nije mogao više kontrolisati.

Ma nemoj, molim te. A, sta im sad fali da zive srecno i u prosperitetu? Oni, siptari su ti kao ona rasa Borg iz Star Treka, i dok su bili ograniceni da prave boza ljimunada i kopaju kanale i struzu drva to je funkcionisalo, ali ne, po bratstvu-jedinstvu morao si da imas i siptare intelektualce, siptare vojnike, pa cak i siptare glumce. Ali, siptar zna da je uvek prvo i jedino-siptar. Za razliku od nas. I ko mi god kaze "da ali oni su posteni", ja mu kazem nisu oni posteni, nego smo mi govna. Jednostavno nisi proveo vremena sa njima onda bi ti bilo jasno zasto je sve bilo tako.

шиптари > босанци

Vukajlija = prosječna slava

Bihac je prodan za 47 miliona maraka

A ako su Srbi u Srbiji dopustili da im otimaju Kosovo za šaku eura i 4 milka čokolade super, tako ste izabrali i presudili ste sebi i za ubuduće, otimaće vam sve redno

Da ja sam dopustio, ili bilo ko odavde, i kao da ste se vi tamo ista pitali i dopustali, izabirali, kakva budalastina sta sve necu procitati.

Aha o tome se radi znaci, vi ste prodali neku teritoriju za neke malo vece novce, ok onda kapiram principe

A da, pricate o zrtvama, pa tamo je rat trajao godinama, ubijali ste se ko muve, ovde nije bilo rata nego su nas bombardovali 3 meseca i mogli su da uniste i ovo malo mostova, puteva, fabrika i ostalih objekata i da nam ne bude dovoljno ni 1000god da se opravimo.

Sta je trebalo,da furamo 3 godine pricu kako smo hrabri i kako ne damo grumen zemlje serbije dok ne ubiju 200000 ljudi? Nije trebao ni covek da pogine,glupi Sloba i ostali imbecili na vlasti su poznajuci srpski lazni ponos, inat i glupost pustili da nas gaze ubijaju i truju 3 meseca, a to se moglo spreciti da su se odmah prihvatili uslovi koji su bili povoljniji na pocetku pregovora a prihvaceni su MNOGO GORI POSLE bombardovanja. I sta smo dobili, nista, sta smo izbgubili, mnogo. Dakle pokazacu lazni ponos i inat i pusticu da me resetuju na kameno doba a onda kad vidim da od zemlje nece ostati ni kamen na kamenu prihvaticu i gore nego sto mi je nudjeno, gadite mi se koliko ste glupi i kratkovidi, sere mi se od te price, i serem vam se u tu privatnu Dodikovu prciju koja se ni posteno ne moze nazvati drzavom i za koju je i Milova Crna Gora pojam nad pojmovima

Nije Dodikova prčija. Dodik je samo na lopovski način doveden na vlast. Na njega se lože tipovi ko Rasni, a takvih je mnogo jebiga.

Pa eto, i ja sad mogu da kazem
"Oh kako ste to samo dopustili, kakvi ste to ljudi?" a u stvari se nista ne pitamo ni ti ni ja. Bas zato sto je takvih mnogo nikad nece ni sici sa vlasti, ni on ni Vucic i jos gori koju budu dosli posle njega i tako u krug bolan sve se vrti jel si skonto sto bi reko edo maajka

Bapisacu duzi post kaznije pa ce vam mnogo stvari jasnije biti.

2 puta mi se srusio sajt kad sam post ovaj dugacki napisao napisacu ga kasnije opet jebem ti