Povodom desetogodišnjice sajta

1. Ili je sasvim moguce da Vukajlija vise nece nikoga ni zanimati, niti ce je se iko secati, bas kao sto je to slucaj sa DS-om...

2. 50 debilcina utripovalo da kroje humoristicku scenu srbije....ovde ima stvarno ljudi koji smatraju da su vukajlijasi natprosecno duhoviti u odnosu na normalne likove....ja 70% ljudi koje znam nisu culi za vujakliju uopste, a duhovitiji su od sve i jednog iz stare garde lordova humora ovde

3. Petre da pogodim: živiš u inostranstvu i smešni su ti mnogi poznati jućuberi?

4. Po kojim kriterijumima je odabrano tih 50 ljudi mene zanima

5. Ja sam na ovu sahranu malo okasnio. Al taman stigoh na parastos.

Nisam sjajan sa recima, ali ovaj sajt mi je doneo mnogo zabave. Sto je bas kul. Zato sam se i ulogovao posle dosta dugog posecivanja k'o voajer onako neulogovan, da se zahvalim.

Palac gore i ostalo :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.