Prijava

pa jebote dal covek negde moze da bitstvuje a da mu ne traze pare

Veoma sexy utegnuta zenstvena trandzica 28god u Krusevcu obucena u zenske sexy krpice,full sminka,visoke stiklice..prava kurvica...radim vrhunski oral duboko grlo,15 e je pusenje sa gumicom,20e pusenje bez gumice,inace radim i komplet sex 35e..imam svoj smestaj i radim iskljucivo u njemu.Samo za konkretne i direktne frajere koji znaju sta su trandzice ili zele da probaju.Slike na viberu na broju 0611984141.Max diskrecija i higijena.
Prosleđeno od:+381611984141 <+381611984141>

Ih da je samo malo bliže jebo bih ga jako

Ja mislio na pusenje da odem realno je jeftino al jebeni krusevac. Mozda je zato i jeftino

Sad gledam na vajberu nema sliku u usta ga/je jebem

Изгледа да је карање транџи ипак боља тема него оно претходно. Поздрављам, али ми мало изгледа као да сте упали у собу пуну туђих гована, па онда исрали своја да бисте обележили територију.

Koliko se secam ti si prekinuo onu diskusiju, ja sam ti uredno odgovorio.

Postalo je malo naporno, nisam hteo da dajem ljudima na sajtu analize sebe umesto ja da analiziram sajt, a u to se pretvorilo.

Pa dobro sta smo onda trebali svi, da ucutimo jet se tebi nije svidjalo kuda prica ide?

A dobro, ja bih probao trandžu. Ono, šta znam, ima ona likuša iz Novog Sada, tj. lik, jebozovniji je od 90% ovih nafuranih pičaka.

ја би ово јебо дванес секунди превише је хот не бих мого више

Nema smisla da pobeđuje kad više nema postera o njemu.

ošli sremci, opet došli nemci

Zamislite da je dosao neki drugi gazda, onako malo prostiji lik, vidjao postere po fejsu i to, objasni mu kajzen da ima i forum i definicije i reakcije osim toga, on kaze auu ne mogu ja to odrzavati sve, brisi sve to samo ostavi postere