Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Da priupitam, kome se mogu obratit' za ovo... Trebaju mi komponente, ali ne toliko ceste.... Ajde da kazem ''malo jace'', dje se mogu nabavit' ili narucit'?
Npr Radeon rx470 4gb itd...?
MRK
https://kupujemprodajem.com/MSI-Gaming-X-RX-480-4GB-GDDR5-40887896-oglas.htm?filter_id=78605180#mhs0-1494699984861
Imas veci izbor a nize su cene nego u radnjama. Valjda uzimaju od madjara
што не узмеш од 8 гигабајта
MRK
Sto je to? :)
Hvala, pogledacu :)
што не узмеш од 8 гигабајта
Jer mi treba od 4, ali ne jedna :)
da pogađam: rudariš bitkoine tako nešto
Kolko kosta taj bitkoin i da li moras da budes haker da bi ga nasao ili samo da imas preprcan kompjuter ono da vire komponente i kablovi iz njega i da sija npr plavo?
Hahaha nemoj brate
Hahaha sto brt
Košta brt 1800€ jedan sad trenutno
I moraš da budeš haker samo u početku (za to možeš da unajmiš hakere han pijesak mada možeš i sam kad si već hakovao pentagon ovo ti je tu negde sig) za te neke algoritme dok ih pustiš da šljakaju i da imaš kuma u epsu ili druga nekog jako dobrog i malo keša na početku što ti nije frka i tu si
Kad pomenuste bitcoine:
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/svet/2733119/velikim-sajber-napadom-pogodjeno-99-zemalja.html
Ili napraviš kriptovirus i posle ucenjuješ mala i srednja preduzeća da ti plate bitkoina da im otključaš profakture.xls
Sta ce mi neko u eps-u?
Zato što to troši struje mnooogo
Cekaj aj da izvedemo racunicu nekako, aj bacite troskove kompa, tog hakerisanja(ja mogu to nego nemam vremena imam ozbiljnije stvari jbg) i sta sve jos ima da vidimo jel se isplati pa da ulazemo
Evo Mali Ker, postavih gore šta su ljudi učinili za bitcoine.
Brt isplativo je samo ako imaš nekog da te pokriva u eps-u a rade to to rade oni inače teško baš
A zbog struje...ma mogu da ne placam struju nije to frka
Dođu da ti iseku struju, ti im tutneš u džep po 0,2 bitkoina i vozi brt xd