Који Cрби су најслабији Cрби? (жеље су једно а реалност друго)

1. Iz kog si grada/sela ostr ti

2. Iz ue brt što pitaš

3. E ovi tamo fađovi čajetinci/užičani su imali tako jednu dobru pičku koja mi je pamet popila, tako da sve što kaže fađo stoji, najbolji srbi sig (uz srbe iz dragačeva pošto sam otud više nego što sam kosovar)

4. Kako nemate imate visu uciteljsku :XDO

5. Vama iz ue dolaze prijepoljci, pribojci, novovarosani i brodarevci brt ne bih ja tu polemisao mnogo

6. Mi iz RS smo najgori. Palestinci, Kurdi i mi smo raja xD

7. najveca govna definitivno kosovari

8. pa onda vranjanci nislije i ostali juznjaci kao najiritantniji srbi

9. Sta ste se okomili na cou koji kurac xd

10. Najveća govna kosovari, odmah tu su pazarci (sjenica, tutin i sva ta kozojebarska mesta) a onda odmah iza njih šumadinci odvratni pa vojvođani itd.

"srbi iz republike srpske" najgori bosanci sig (sig)

11. srbi iz krajine najjaci humor imaju sa izrazima poluitalijanskim

12. Vama iz ue dolaze prijepoljci, pribojci, novovarosani i brodarevci brt ne bih ja tu polemisao mnogo

Upravu si za ovo sig, jbg niko nije savršen, zab si samo i bajinobaštane oni su uglavnom veći bosanci od pojedinih tru bosanaca ostr

13. srbi iz krajine najjaci humor imaju sa izrazima poluitalijanskim

JA SAD GUGLO BOSANSKI HUMOR OVO MI IZAŠLO A JES SMIJEŠNO OĆU DUMREM ODSMIJA
    https://i.ytimg.com/vi/jeuciEgQ6tQ/maxresdefault.jpg

14. jel ti znas sta je uopste krajina jebem te u usta

15. DOK ZA KRAJIŠKI HUMOR NE IZLAZE NIKAKVI SKEČEVI
    BOSANSKI HUMOR>KRAJIŠKI HUMOR

16. kakve veze imaju skecevi na internetu sa humorom, jel vidis ti ista van svoje stolice kompijuterske

17. OĆEŠ DA KAŽEŠ DA JE KRAJIŠKI HUMOR BOLJI OD BOSANSKOG DOKAŽI RECI NAM NEŠTO SMEŠNO

18. krajiški humor: OOO pa gde si bre ti pahulja nisam te od braade pooznoo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.