Prijava

Vukajlija ekstenzija za Chrome koja prikazuje 10 definicija dana iz RSS-a.
Adresa: https://chrome.google.com/extensions/detail/lbjhkkpmipcholfpmppekigmeifgobdo

Naravno bilo bi bolje da prikazuje najnovije definicije, ali (bar za sada) ne postoji taj RSS na sajtu.

fino je, pregledno i sve. bar za tada nekad kad bi bilo renom 10 + nanjovijih 10, + renedom 10 od autora cije ime se unese... vrhčina

Pa valja li to instalirati?

@Surovi
Za tako nesto treba vlasnik Vukajlije da uradi API i da vraca rezultate u XML-u (ili JSON-u). Ili bar da uradi vise RSS feedova, a nadam se da ce uraditi RSS bar za najnovijih 10 (to sam video da je vec neko trazio na forumu).

@Slavk0, @Роберто Инцестицид
Lako se deinstalira ako vam se ne svidja, kod Chrome-a ne treba cak ni browser restartovati pri instalaciji/deinstalaciji.

Баш је кул! :Д

Оће ли бити овога за Фајрфокс?

Nece biti za Firefox, bar ne sa moje strane, ali mozda uradi neko drugi. A i ako vlasnik uskoro ne napravi RSS za najnovije definicije onda ni ova ekstenzija nece biti nesto preterano korisna, jer ove definicije dana imaju samo po jednu novu definiciju dnevno :(

znas sta bi valjalo, da napravis da ti prati popularnost...i kad ti popularnost skoci ili opadne za 1 da ti brzo napise ko je poslednji bio aktivan :))

ako to napravis imas pivo na okupljanju

a moze i da ti salje SMS kas ti stigne komentar na neku defku :))

"znas sta bi valjalo, da napravis da ti prati popularnost...i kad ti popularnost skoci ili opadne za 1 da ti brzo napise ko je poslednji bio aktivan :))"
Ovo tesko :)