Prijava

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Witcher_(TV_series)
http://www.imdb.com/title/tt5180504/
https://www.express.co.uk/showbiz/tv-radio/805954/The-Witcher-Netflix-release-date-latest-news-Geralt-Rivia-Andrzej-Sapkowski-trailer-cast
https://www.netflix.com/rs/title/80189685
http://www.denofgeek.com/uk/tv/the-witcher-tv-series/49512/the-witcher-tv-series-news

Dakle, izvesno je da će serija biti snimljena. Pošto sam veliki ljubitelj serijala, očekujem da će serija biti barem popularna kao GOT, a po kvalitetu bolja. Wild Hunt je sad verovatno i najbolji RPG ikada napravljen, ali će serija crpiti veoma temeljno materijal iz knjiga, koje su sjajne, i uz malo kočenje u Vatrenom krštenju, poslednje dve su brutalne, uz nekoliko scena koje mogu biti epske u svakom smislu, i divnim dijalozima. Netflix je u ekspanziji, nije više samo HBO monopolista nad skupim serijama, tako da će, verujem, za spektakl biti para.

Meni je Mads Mikelsen savršen za ulogu Geralta, makar imao i dvadeset godina više no što treba jer čovek je u x navrata pokazao stravične glumačke sposobnosti, u kombinaciji sa veoma distinktivnom facom. Dalje, Jenefer, Ciri, Neven, Frančeska, Sabrina, Regis, Vilgeforc, Eredin, Avalak'h, Leo Bonhart, Emhir, Skelen, i još bar toliko šarenih likova daju veliki potencijal, uz mnogo više humora no u GOT.

Slavic power!

puši kurac :'(

Pošto sam sirotinja, još uvek nemam komp za Wild Hunt na ULTRA, ali ovo je preljepo
https://www.youtube.com/watch?v=2bSk-8C76dc

Ne znam ništa o ovome ali vidim da je slovenska mitologija u pitanju pa me zanima hoćemo li mi slavjanski narodi da kukamo na kalčrl apropriješn i anglo vošing kad, gotovo izvesno, ne kastuju glumca slovenskog porekla za glavnu a verovatno i bilo koju drugu ulogu?

Pre će biti neki Nordling tipa Danac ili Šveđanin, pošto slovenski glumci imaju probleme sa engleskim jezikom :(

Eva Green kao Jennefer i pretplatiću se na Netflix.

Eva Green kao Jenefer može.
A Tris?

A bitnije je koja će biti Frančeska i Sabrina :D
Lijan Nison je rođen za Vesemira, ali on je prejako ime za seriju. Negde sam pročitao Piter Stormer da je pomenut kao Vesemir, što deluje do jaja.

Kakva bre witcher tema jeste normalni vi

A ovo je serija :D

još nije ni izašla i već ima deset postova, u najavi će bude komentarisanija od senki nad balkanom na ovom forumu

Srecan rodjendan haj rolere

дал се сценарио ослања на игрице или само на књигу?

Miki, je l sa jednom od njih scena u biblioteci?

Biblioteka, hm, možda je to i Asire, ona nilfgardska. :/

Marko, knjige strogo, pošto izgleda da je poljski debeljko besan što su radili igrice i dosta otišli daleko od materijala iz knjiga, iako je zbog igara i vaskrsao ceo serijal kasnije.

Mnogo sam se naprimao na ove fantasy serijale, iako sam mnogo bio skeptičan do pre par godina. Sledeći na listi je Točak vremena, ali to teško pre leta, pošto je rahmetli Džordan bio preveliki skriboman.

Sledeći na listi je Točak vremena, ali to teško pre leta, pošto je rahmetli Džordan bio preveliki skriboman.

Čitam trenutno i potvrđujem. Jednu knjigu tamo pred kraj, mislim desetu ili jedanaestu mogao je da spakuje u par poglavlja.

Usput, morće da se potrude baš u kastingu za Litu Nejd lolololo