Prijava

Aj pocupajte me malo iz ovoga jebaga ja

Vo iz kupusa
Nadji posao.

I da za jedno dve, dve i po godine odvajanja svakog dinara od plate vratim pare

Ti si bese rekao da za dan mozes da stvoris 200000 evra zlu ne trebalo? Onda 2000 ne bi trebalo da ti bude problem, to ti je nekih pola sata posla

Raspitaj se malo mislim da neko nudi neke pare i frutelu ako te pricvrlji konj

Da rekao sam to ali da mi treba za lecenje ili tako nesto a ne da se cupam iz moze se reci kockarskih dugova

Idi kod Dula ciganina, dace ti na prvu

Тема неодољиво подсјећа на ову епску сцену.

https://youtu.be/pV-4HH6BxY0

Hajde da i ja postavim pitanje, odnosno predložim temu. Tema je Hiperboreja. Moja znanja na ovu temu su skromna i čitao sam samo: Štajnera, Tilaka, Dugina, Kalajića. Šta se tu zapravo izdešavalo sa Hiperborejom, kakav je nastavak istorije, da li je istinita pričao o nastavku tipa Lemurija i Atlantida? Da li ima konkretnijih znanja sačuvanih iz Hiperboreje, osim Apolonskih, Zaratuštraizma, nešto kod nas u naznakama u pravoslavlju? Ko su zapravo pravi Hiperborejci danas (ne mislim u bukvalnom fizičkom), da li je podela Istok-Zapad koja se odvija u našoj civilizaciji zapravo nastavak te podele još iz perioda Hiperboreje, kada je nakon podele Sever-Jug, nastala podela Istok-Zapad? Koliko istine ima u gnosticizmu Samaela aun Weora?
I naravno biću strpljiv. Godinama sam čitao i nailazio na razne budalaste spise i tragajući izgubio mnogo vremena, te mi neće biti problem da sačekam da čujem Vaše mišljenje o svemu ovome.

Hajde da ti i ja onda predstavim odgovor, na temu Hiperboreje. Pošto je tema Hiperboreja. Obzirom da sam čitao samo Štajnera, Tilaka, Dugića i Kalajina, moja znanja na ovu temu su skromna. Istinitost nastavaka istorije Hiperboreje u kasnijim delima o Lemuriji i Atlantidi su najverovatnije pod znakom pitanja. Sačuvana znanja iz Hiperboreje, pored Apolonskih i Zaratuštraizma, postoje, doduše u naznakama, i u pravoslavlju. Ono što se sa sigurnošću zna o današnjim Hiperborejcima (ne samo u fizičkom smislu), to je da se zna jako malo, gotovo ništa. O podeli koja je nastala u to doba, na Zapad-Istok i na Sever-Jug, možemo pronaći korene današnjih podela, ali i u najobičnijem kompasu. U gnosticizmu Samaela aun Weora, shodno principima gnosticizma, postoji istine podjednako onoliko koliko je i ne postoji. Treba biti strpljiv. Ja sam takođe godinama čitao i nailazio na svakakve budalaste spise, uključujući i ovaj Vaš post, na koji sam potrošio mnogo manje vremena od onog koje će mi biti potrebno da se nakajem zbog čitanja istog, te mi nije problem da ga odvojim još malo i predočim Vam svoje mišljenje.

Hvala prof, za svo vreme svog zivota koje ste dali da Srbima obrazlozite pravu istinu. Za sav vas cas od kojeg ce da imadu koristi i oni koji to ne zasluzuju. Njih cemo vec da posramimo mi mladji kad dodje cas. Ali da ce da se provuku sa ignorantnosti, pa da kupe kajmak, nece moci. Ime i prezime ce da se da javno, pa neka ih se potomci srame. Ako to ne ucinimo, smtrat ce da mogu opet isto i nekaznjeno. Takva bica , a neSrbi nemaju karakter. Vi samo udarajte temelj "sitno". Mladji prate i nastavljaju.

Da rekao sam to ali da mi treba za lecenje ili tako nesto a ne da se cupam iz moze se reci kockarskih dugova

ČEKAJ UBIO BI SE ZBOG 2K EVRA A LEČIO BI SE DA TI TREBA 200K
JEBO LOGIKU

Kriptovalute mi život upropastile.

-Da se ponižavam medju ljudima koje poznajem da pozajmim drugarski pa da vratim kamatu a njima da vratim na zimu

Ова опција најсолиднија од понуђених. Једно понижавање мање-више, ценим да ти није ни први ни последњи пут.

E sta da ti radim kad ne slusas svog Saleta koji ti lepo rekao da je babl. Bre ja sam u ajtiju i radio na finansijskim softverima preko 6 godina, nije mi palo na pamet da pipnem te kriptovalute ni govnjivim stapom. Nije to za nas sirotinju, to je za ekipu koja ima milione.