Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. ako imas uslova bolje kupi konja, nijedan pas ne moze da se poredi sa konjem.za macke se slazem skroz ok zivotinje, gledaju svoja posla ali ako zivis u stanu onda macke nisu za tebe

2. Zapravo imam jako dobre uslove za konja i volim konje i planiram da kupim jednog konja jednog dana. Nazalost mnogo toga treba da kupim pre konja, zavisi od para sve.

3. edit: pricao sam sa jednom sto se sva posvetila mackama, ona drzi 5 macaka u stanu i svima savetuje da sterilisu macke jer onda ne mogu da obole od neke bolesti i kao produzava im se zivotni ve, to je kaze-pravilna nega..ona tvrdi za sebe da obozava macke.znaci njene macke zive za to da se ona igra sa njima kad joj je dosadno.ne mogu da izlaze napolje niti da se razmnozavaju, kao da nisu ziva bica..ako je budem jebo to cu da uradim veoma grubo i posle cu da joj kazem sto

4. ja da imam sto mercedesa, opet bih imo deset kojna

deset naj manje

5. Labo, kad je budeš jebo i kad zaspi ti je steriliši bre šta da joj pričaš i da je jebeš grubo, pa nećeš joj naštetiti grubim jebanjem hahah

6. kako to da uradim?

7. ako je verovati onim fotografijama što su kružile po četu

8. Pa ne znam, možda prvo da je pozoveš na piće, malo se upoznate, pa izlazak koji, npr. večerica uz muziku i vino i onda jebeš, ako ti treba detaljnije - tu sam.

9. Nemoj baš da siluješ kako bi inače...
    A za sterilizaciju ti je lagano posle, podvežeš joj jajnike i može da se jebe samo ha ha ha

10. viljusku joj zabodi u picku dok spava, verujem da je posle toga sterilna

11. ima labo onog ortaka što je jedno vreme živeo u pičci snežane đurišić, valjda on ima neki savet

12. moram da osvetim te macke..radj, na rajka mislis?on od kako tezgari po svici izbegava sirotinju.jbg niko mi nije kriv sto nisam hteo da vebam harmoniku a imao sam uslova

13. Jesi imao harmoniku?

14. da..sad planiram da prikljucim struju na divljaka pa da rudarim bitkoine

15. Mene ćale hteo da upiše na harmoniku što sam ja naravno odbio jer je uberseljački. Imao sam 7-8 godina i kontao sam tad da se pičke lože na gitare zabavnu muziku i to, gde da sviram harmoniku trpali bi me svi u školi

16. ma sad ionako niko ne koristi harmoniku.gledam oni u muzickoj sto uce vrulu, to nema perspektivu

17. E da si poslusao caleta mlatio bi sad pare na svadbama ko salate

18. Ja za rođendan neki kad sam bio baš mali dobio armuniku od nekog iz familije i nisam hteo da je vežbam isto mi bi bilo seljački a i antitalenat sam za muziku. Moram videti da je zavaljam na kp ili negde.

19. Ako imas Dzek Rasela zaboravi na luksuz drzanja nogu na podu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.