Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. ОВА ИДЕ КАЈ МЕНЕ НА БУКМАРК ХАХА

2. Mrš sa sajta, crnogorštine odvratne

3. Zapata bas je nelagodno kad se ovako ponasas

4. evo doživjeh da me pseto brani

5. Ma nema to veze sa tobom nego zapata sili neke rasprave nesto kao onomad maestro pa je bas nelagodno

6. teško mu je sve ovo palo ja ga u neku ruku i razumijem

7. Sjebali ga Tarzani pa je bjesan.

8. Cico prodaje stence po 300 evra prodo je dva ja mislim i jos dva cekaju. 1200 evra samo zato sto je 1. brendirao sebe 2. brendirao svog kera

9. pa i nije...inace mops sa papirima iole normalnim kosta tako 300-400e... da ih prodaje za 1000 po komadu onda bi se moglo pricati da je na osnovu brendiranja raspizdio cenu.

I onda vakcine nekih 10-20ak evra, plus rodovnike da izvadi isto oko 20ak to je 150, veterinar itd i na ishranu kvalitetnu prva dva meseca dok su stenci kod majke plus vreme posle dva meseca dok ih ne proda...u sustini cenim da ce da uzme cisto nekih 650e

10. Druze ne bih dao za mopsa mrtvog 300 evra nema boga, ali za engleskog buldoga bih dao 600 npr

11. Seres i ti pez, sad gledam oglase samo jedan sam nasao 350 evra svi ostali ispod 300

12. pa eto klasicno nepoznavanje materije. Buldog da valja ne moze biti ispod 1000....iole jaka odgaivacnica, minimum 1000 +

mops 500...to po oglasima su neki skartovi. al nebitno to, eto on prodaje za 300 kolko je i kod drugih u oglasima, znaci nije bas najbolje brendirao ime i dzukelu

13. Englez je 800 minimum jbg
    Tesko se pare valjda i zbog toga

14. pare se samo uz pomoc ljudi, ne moze muzijak sam da naskoci na zenku....i jos teze se poradjaju

a jbg nisu me za dzabe jos onomad proglasili najvecim poznavaocem kinologije na sajtu

15. Kad smo već kod pasa, džek rasel ker ljubazno izgleda, kaži mi pezose okvirne cene (teško mi guglati sa lumije flegšipa lololo) i jel zahvalan pas za posedovati ga? Kolko sam čuo, ne rastu pa su ceo život iste veličine što bi mi odgovaralo ako bih se nekad odlučio da ga ugostim u dom svoj topli

16. recicu ti prijatelju vrlo rado, jer se dosta razumem.
    Cene ko i kod svih drugih rasa....neki kvalitet sa dobrim papirima 500+....ako te ne interesuju preterano papiri, sto i ne bi trebalo jer je svakako bar 70% papira lazirano, onda moze tako za nekih 300e

inace super ker, terijer ko i svaki drugi, energican treba mu dosta aktivnosti inace moze biti destruktivan ako se dosadjuje...inace pametni kerovi, ima i dzek rasel i parson rasel

17. Vidim ovde po kraju par ljudi da imaju te pse i skroz su mirni i normalni na ulici, nisu ko oni beli vest terijeri ili kako već što ih je pun limanski park što im je krzno svo onako krvavo usrano od nehigijene ili čega već, ogavno baš za videti kad žene vode tako nešto na koturu onom od trijes metara lolo skreno sam sa teme, fala lepo na okvirnoj ceni

18. Mačke su zato bogovi. Lovi miševe - em korisna em se hrani sama. Baciš joj šta ti ostane od ručka. Čiste i uredne. Ne mora biti rasna da bude lepa i pametna. Papiri - lol. Cena - besplatna. Mazi se. Sama čisti za sebom kad se posere. Neće se posrati u kući nikad. Nemam reči kakve su to životinje.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.