Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja sam Kija Kockar.
I ja sam Kija Kockar
Ја сам само коцкар.
ja sam lepi mica
ja zelim da budem lepi mica
Ja sam Miki
Joj kolka kurčina!
Ja bi jebo Kiju Kockar.
A ionako se zovem Andrija.
Ja sam peđa d boj evo budala
hahah gaybf u kakve si jazbine interneta zalazio
Ja sam Žajk
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/LObktkqTURBXy9hOTNmYjk2MTYyMmI4YmQwNjFmNDAyMWU5OTc5ZjBhZC5qcGVnkZMCzQOOAA
Skeč
Леп ајлајнер
guglo samo big cock haha nisam gledo sa kog je sajta
Ja samo da kazem da je onaj dzekson pojebo minimum 3 kurve tamo sto ga automatski promovise u moralnog pobednika tamo
A onaj degenko sto je ostavio onakvu micu od zene zbog potomka losijeg djoganija je teska debilcina eto. Al ne pratim ja to nego keva ostavi upaljeno hehe
Ja sam Divna dnk
ja sam marko dnk
drug mi je reko inače da ima klip dje marko liže pičku divnoj i da je baš micasto, jel ima neko link od toga ja nemerem naći
Divna se samo folira za televiziju da je bolesna inace je vidjam redovno ide na aerobik kod mene u kraju
Koja si ti alapača, Pezose