Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ма да ли ме зајебаваш, Џагоеве, имам те на фантазију
https://vukajlija.com/forum/teme/73101-vukajlija-sp-2018-fantasy?strana=3#post_3885499
Vidi se da su invalidi i jedni i drugi, jedni zato što jesu invalidi drugi zato što kubure sa povredama, a i inače nisu daleko od pravih invalida
Sto li nema Arsavina
Au ludi rusi sta je ovo
Osvaja Rusija
Golman vise primio nego sto je odbranio
Dobro je barem sigurno (za sad) nećemo biti 32. od 32 reprezentacije na ovom svetskom
2 odlicna gola rusa.posebno cetvrti.nisu rusi toliko dobri koliko su ovo likovi iz opstinskih nasih liga.teski amateri.
golovin odlican igrac.
svi pevaju himnu na pocetku(fernadesa ne racunam), jedino ignasevic cuti i faca ko da je spreman da se na kraju filma tuce sa van damom.legendaran igrac.
Сад ће Перез да врати Черишева у Реал.
HAHAHAHAHAAHA
Usrace ih Urugvaj sad, ne igra salah
Odakle ti info? Ako je provereno da ulegnemo
Pa već par dana se vrti informacija da definitivno propušta prvi meč, ako ništa barem ga ne počinje, a i ako ga ovaj uvede ne verujem da će to biti pre nekog 80. minuta recimo.
To sto se vrti informacija to okaci o kurac
Mada po meni svakako bolje da igra sad koliko može i naravno protiv rusije pa nek se i odmara protiv saudijske arabije, nego da se aka protiv Saudijske Arabije i u toj utakmici neko da ga sjebe msm nije kao da ako Egipat uopšte prođe grupu da će otići dalje od osmine finala, ali opet...
па нема шта врти се не врти се, није у стартној званично, на клупи је, е сад да л' ће и кад ће питање је јбг али и да заигра ја га не очекујем више од 20 минута на терену, и то ако МИСИРЦИ некако успеју да остану у утакмици до тад, оно типа да не губе више од 1 разлике
Pa sad sam odigrao nebitno je, mislio sam samo na to dal je prva postava nista drugo. Doduse sve i da igra salah opet je jaci urugvaj
Ja ulego, ne znam sta mi bi, trenutak ludila.
Ajmo Urugvai.
Dajte neki strim dobar