Najjace sto je neki tilmo pa napise “ramuse” i smatra da me uvredio ili sta god ne kapira da nit je smesno niti zanimljivo niti nekoga nervira niti iko obraca paznju na degena jbg. Sad ce vrv da ubacuje lj umesto l i krivi se od smeha jos ako provuce nekako sljafoljed i ljimunadu pa to je poselo
I njemu sam, vidiš kako gori. Pitam se, ume li sve ovo izreći uživo bez lapsusa, obzirom na deformisanu kosovarsku vilicu u tkzv pregrizu? Shquip? Kad ćeš naučiti da Vukajlija nije neko familijarno okupljanje kosovara? Seljačina si da nema gde više hah jebote
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
eh, nekada se za offtopik i spem banovalo
U svakom drugom gradu sam imao
GLEDAM SAD OVU REKLAMU ZA JELEN PIVO I PITAM SE KAKO MITAR NIJE PROMAŠIO RUKU
Najjace sto je neki tilmo pa napise “ramuse” i smatra da me uvredio ili sta god ne kapira da nit je smesno niti zanimljivo niti nekoga nervira niti iko obraca paznju na degena jbg. Sad ce vrv da ubacuje lj umesto l i krivi se od smeha jos ako provuce nekako sljafoljed i ljimunadu pa to je poselo
mene je par puta bas uvrijedio, zna da pogodi zicu
ovo tilmo?
Pa neki tilmo jeste al po onim posterima degenirisanim sto pravi rekao bih da je direktor ciganin
I njemu sam, vidiš kako gori. Pitam se, ume li sve ovo izreći uživo bez lapsusa, obzirom na deformisanu kosovarsku vilicu u tkzv pregrizu? Shquip? Kad ćeš naučiti da Vukajlija nije neko familijarno okupljanje kosovara? Seljačina si da nema gde više hah jebote
ajde da gledamo utakmicu pa cemo poslije raspravljati
Pa jesi vidis da sam nervozan
E aj pali, debilu, naporan si, msm nije to ništa neobično za kosovara ali ti si baš ortodoksan u tome, seljoberu
dobro rasporedjeni zarezi u recenici, svaka cast. tilmo to ne bi umeo.
Ja tek sad skontao da su englezi crveni
Sad ce moj brat rashford da resi
Ajmo bre Englezi jebem vas u usta kilava
Boze molim ti se
Koji kilavci...
Boze ima li te igde
Ej otkad sam se rodiooo
Sreće nisam imaoo
Rusija, srbija, meksiko, svajcarska, portugal i spanija i hrvatska jedini na nivou za sad