Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. Gotivim ga ali samo kad igra za reprezentaciju, jer su mi Portugal i Italija uvek bili gotiva

2. Bravo braco Portugalci

3. labokv
    dobro igra maroko, nas bi osurili

pre sat vremena

pa već i jesu

4. хахахах али роналдо симулација и још оће да судац прегледа снимак ХД

5. Bulja ove utakmice danas

6. A jel se sećate marokanci kako su bili naloženi marokanci, prozivali što su nas dobili u prijateljskoj

7. Tako je lepi moji, stedite se za rusiju

8. Urugvaj je preljubazna ekipa, u timu sve bratina do bratine, selektor preljubazan gospodin, nisu priznali Kosovo, divna jedna zemlja i narod

9. Škudeto šalješ li maloletnicama tinder jaje

10. Forlan 2010 > ova dva majmuna 2018

11. Ne šaljem, dekintiran sam pa sam batalio društveni život dok opet ne udjem u lovu, Zap

12. Da li je ovo realno

13. NAAAPRED ĆAVI!

PARAMPAMPARAM

NAAAPRED ĆAVI!

PARAMPAMPARAM

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.