Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. u hrv bi izbusili gume i polomili retrovizore kad bi videli kola sa srp zastavom.drago mi je sto ce da ispadnu.sutra ce da primaju od arg pa posle sa islandom nereseno u najboljem slucaju

2. Majmuni bosanski, pa treba da im zabadaju sekire u haube. Moramo da počnemo da se gotivimo sa Hrvatima mi iz Srbije, a ove debile bosanske ko jebe

3. skudeto zeza i glavnog, moze mu se

4. Taj nije lgaven ni u sopstvenoj kući, a ovde ću tako da ga oslovljavam haha aj mrš džukelo seljačka

5. Nnjemu se obraćam sa ovim zadnjim, ti nisi prost

6. Na kurcu si mi gost

7. Ajmo Australija izjednacite

8. Baš se vidi da fali lord Dancima mnogo

9. Danci mrtvi preglupi, ovaj debil Šmajher se kurči ovome nešto, ćuti majmune i brani taj penal koji bi invalid odbranio ajaaaao idioti

10. Ovom majmunu i dalje ne igraju dibala i higuain mamu mu jebem glupu

11. Meni i dalje ne ide u glavu što nisu zvali Ikardija. Mislio sam da je slanje igrača kući u sred prvenstva naznaka ozbiljnog potopa koji čeka reprezentaciju, kao Francuska u Africi, ali se Hrvati odlično drže.

12. Ikardi nije pozvan jer je preoteo zenu Maksiju Lopezu a Mesije sa Maksijem ko burazer i onda Mesi reko da ne zovu Ikardija

Isto ne gotivi Dibalu i zbog toga ovaj ne igra

13. Moram munjevito da menjam kanal čim sudija svira kraj zafrljačiću teve kroz prozor ako još jednom danas čujem da je Vučić dočekao bugarskog predsednika.

14. Kabaljeru đed po majci izbegao u argentinu iz metkovića četrespete xd

15. Немој да победе, стављају притисак на нас да добијемо Бразил.

16. Kakav Bog je Luka

17. Nisi Ronaldu ni do kolena picko mala :) ajde sad u penziju kepecu haha

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.