portoriko protiv brazila nije zadrzao loptu 5 min za celu utakmicu.brazilci kidaju, sto se tehnike sa loptom tice tu ne moze niko da im pridje.drugi makar znaju da se brane a mi ne znamo ni to, oduvace nas 5:0
Nego što će da ga ispali Urugvaj, pa uzima 150k jbg a voleo bih da uzme taj milion, jer znam da nije cava i da bi mi pozajmio tih 5 glava bez problema, veliki je to gospodin u suštini
Ma sprdam se cekaonicaru, i ja bih voleo da ne radim nedeljom i da spavam do 10 ali nisam u takvoj mogucnosti.
Haha to je ta sirotinjska spika, kad neko dobije na kladionici onda on mora da da ovom drugom pare jer eto on ima a ovaj nema. I prosli put sam se zakleo da nece vise klosari i jajare da se grebu o mene.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ahahahaa naslov jebeni u KURIRU
Ok, a šta je sa Lazarom i Pavlom? XD
portoriko protiv brazila nije zadrzao loptu 5 min za celu utakmicu.brazilci kidaju, sto se tehnike sa loptom tice tu ne moze niko da im pridje.drugi makar znaju da se brane a mi ne znamo ni to, oduvace nas 5:0
Баш су хендикепирани, штета сад неће бити 7 1 него 5 1 охх
@labokv, pa nije portoriko nego Paragvaj
kako, lupate izloge i kradete ermaks pa slupate mekdonalds? tako se zadnji put branio Beograd :D
mislio sam na kostariku :D
Dobro jutro neradnici
добро јутро
Недеља јеботе
Pa to za vas slepce sto radite za 35k ima neke veze jel nedelja ili ponedeljak
35k ali evra godisnje, neto, meni dosta
Ako ne postujes sebe i svoje vreme odmora, nece niko drugi da te postuje
Kojih 35k Maestro lol
E ozbiljno ako ti prodje milion pozajmi mi lovu nemoj da si cava
E dadada ako prodje casti nas, mi nemamo brt mismo sirotilja koja drka kurac nedenjom
Zašto bi tebe častio, meni pare trebaju da ih napravim, ti ne umeš da napraviš pare, idi u fabriku i radi
Nego što će da ga ispali Urugvaj, pa uzima 150k jbg a voleo bih da uzme taj milion, jer znam da nije cava i da bi mi pozajmio tih 5 glava bez problema, veliki je to gospodin u suštini
Imam imam, kvota da Belgija osvoji preko deset
Ma sprdam se cekaonicaru, i ja bih voleo da ne radim nedeljom i da spavam do 10 ali nisam u takvoj mogucnosti.
Haha to je ta sirotinjska spika, kad neko dobije na kladionici onda on mora da da ovom drugom pare jer eto on ima a ovaj nema. I prosli put sam se zakleo da nece vise klosari i jajare da se grebu o mene.
Skudetto (cilmo), ko je klosar a ko jajara sad? Daj svoje strucno misljene
https://youtu.be/Ry3OZN5jocU?t=46
evo para
Ma to ja kaze za neke likove iz rl, ali svakako necete ti i skudeto dobiti nista