Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
А њима се да 2 пенала од којих је можда само пола био пенал а нама ништа и после ти кажи мојне се жалиш на судије
Hahah kakvi ste podanici vi u suštini, ljudi sa sela. Veruj sudiji i nadleznima, ne talasaj
Msm ja te jako cenim maestro jer si preduzetnik al u sustini si kmetina
Hahaha e idi broji sedista debilu umesto sto jedes govna tu
sudjenje protiv svajcarske je bilo uzas
Hahaha gle ovog slepca jadnog, ima 30 godina a ponasa se ko da ima 18, rusi sistem ne postuje zakon i sudije kao mnogo je buntovan
Samo hoću da kazem da ljudima poput tebe stalno smrdi iz usta. Bez uvrede i tako nesto, ponavljam, izuzetno te postujem
Maestro ne pere zube vidim...
Zap na šta bi ti potrošio milion?
Sad bi Maestro mogao da se vrati sa forom da tvom rendom ženskom članu uže familije ili emotivnom partneru nije smetao njegov smrad iz usta ali glupo je realno
Čestitam
Odakle je mlada?
Neko iz Vranja prica o smradu, pa lol xD
каква је сад ситуација ако енглези и белгија играју нерешено? картони одлучују прво место? колико белгијанци имају више жутих?
Ali lupio si zap za seljake I sudije. Mi u gradu kad odemo na tekmu samo psujem majku i bacamo prozivke vezane za stereotipe o njegovom rodnom mestu, ko sedi kod izlaza sa terena može eventualno da ga gađa upaljačem. Seljaci poćeraju budacima, ćuskijama i gvozdenim vilama.
Evo je prva koja će se završiti 0:0
(sad ide u 3:2 fazon)
Poljaci igraju pljunuto isto kao mi (očajno)
Kurac od tekme realno
Jebes ga
https://i.imgur.com/lxQBxJA.jpg