Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne moze Nemac da pregazi Rusiju pa da ga jebes
haahahahahahahahahahahahahahahaha
Eh, da je makaronac tu pa da sad “da crnca” :(
mrs u picku materinu nemci ahahahhahahah arbajt maht fraj terajte se u kurac ludi korejanci i trener sto se oznojio pola kosulje mehiko dominacija
Da su mogli i mehikanci i nemci da ispadnu. Ne znam zasto al tako se osecam sad. A voleo sam mehikance u prva dva kola al sad odigrali pickarski na nereseno. I eto odmah kuracina u usta.
SP 2006 osvojili Italijani, na narednom ispali u grupi
SP 2010 osvojili Španci, na narednom ispali u grupi
SP 2014 osvojili Nemci, sada su ispali u grupi
Tradicija se nastavlja
Milione evra uzelo je mocart na nemce. Em sto je masa ljudi igrala dvojku em sto je igrala da nemci prolaze, pa da nemci osvajaju itd
https://www.kurir.rs/data/images/2018/06/22/22/1531451_dfdsfsdgsggs_ls.jpg
Mocart je od tebe najvise uzelo.
maestro se teši
Hah, jebote.. Jebem li im mamu žutu, nakaznu u pičku ja.. pičke malene.. ekipu koja ovako muški gine da izbacite, govanca mala žuta.. šta sad kao, svi odjednom znaju da igraju fudbal.. pičke malene.. možete da dajete doživotne garancije, kilo koksa i sedam dana u Prolom banji uz vaše usrane pokušaje od vozila.. Al' BMW je BMW! Kako ću im karati cuke male korejske za ovo kad odem tamo..
Majmune glupi sacekaj par minuta
Nema, prvenstvo bez Italije ne može da bude kako Bog reko da treba da bude i ćao
Nek iskopa neko ovom majmunu moje tikete od 4-5 hiljada evra dobitike onaj
x-x&3+ 10 tekmi
onaj sa 240k uplatom
onaj hendikep na reala u finalu
https://www.youtube.com/watch?v=WQrErXUpIBk
Pozdrav za sudiju Briha
Svi znamo šta je bilo prošli put kad švaboi nisu prošli prvi krug xd u poljskoj sad već počeli da odvajaju hranu i zidaju skloništa
zna li iko postavu srbije za vcrs
Stojković, Ivanović, Rukavina, Tošić, Kolarov, Milivojević, Matić, Tadić, Milinković Savić, Kostić, Mitrović
Р
У
К
А
В
И
Н
А
А Н И В А К У Р
Н
И
В