Sirotinjska spika II

1. I ovaj sto ima 300 evra i ovaj sto ima 300 miliona mogu da pojedu 10 cevapa

2. Kako uštedeti 6.800 dinara mesečno, a da se ničega ne odreknete http://www.blic.rs/cwkd5rk

Au koja parada sirotinjske spike

3. U fazonu nije mi tesko da ispesacim nekoliko kilomenara da kupim pelene kako bih ustedela i do 3000 mesecno hah

4. bile mi zanimljive sirotinjske spike gde se zajebava sirotinja sto gura neku "vozim bemve nosim najke" pricu, al ova mi nije zanimljiva jbg.
    sa jedne strane propaganda razmnozavaj se srbijo, a onda hrani tu decu govnima ili stavec ima jeftino kako bi mogao da zivis u beogradu jer na drugom mestu nema ni promil sanse da radis nesto kao diplomirani kurac.
    da je sirotinja jeste, da je za zajebavanje nije.

5. crnci imaju jedan misic vise u nozi zato mogu tako da skacu

hehe :)

6. Само ти уради посо и гледај да све буде како треба, а за паре се не брини, то ти ја гарантујем.

7. Zovem te posle u prevozu sam

8. Gsp kontrolor najodvratnije zanimanje

9. Auto ti je jedan veliki trosadzija

10. U ni to nije lose, ja isto radim za minimalac, vikend treba da je slobodan al'kur moj kad se bliži isporuka onda subota moguće i nedelja. 10 sati, a trebalo bi 8

11. Triforce
    I još jedna stvar maleni, uprqvo sam šmrkno lajnu superflejksa koga je gram 120, znači luđi sam nego obično ukanalićubte bre budeš li nastavio tqko bezobraznonda se ponašaš

malopre

12. систем те лаже

13. Daj cigaru neću ti ništa

14. Ajde da častiš kupio si to i to

15. Vest: Zemljotres u Albaniji.

Komentar: Ima Boga.

16. Dovoljno je reci STEVAN i prekomerna doza bedastoce zavlada sajtom

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.