Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bojler, šporet, odn. sve što je na struju, saaamo dok je jeftinija tarifa ,ušteda: 500RSD
priplodni bik
шта ретардирана маса воле да слуша то се пумпа , код нас је проблем што сви хоће као тај вајб клубови ово оно кокс и те глупости и онда дођу ови и они морони као ова двојица и из шуме дођу у шуљу и као само бахато фазон , друго је време кад је ВиАјПи и остали хц људи харали сценом јер је тад била немаштина после ратова бомбардовања и онда су имали о чему да репују све то иде једно уз друго па омладина како се срозава у том времену и све шта нам се тад дешавало , данас се заборавило на све то па само весело , клинке нам се данас пале на клубове и кокс а кући се цепа паштета то мора да се виде неке марке шта се носи мора да се види да се има , позадина целе приче око ово двоје , млате кеш на текстове које су благо дебилни и пуне сале наравно истим тим дебилима као што су они, кад би нпр. Александра Радовић дошла да наступа у муслиманском делу Сарајева одма би је називали српском курвом , роспијом ово оно а кад ови дођу овде и после јавно иснесеног коментара како треба вешати Србе дочекујемо их на велика врата и наравно Таш је пун , мало сам отишао далеко ,неко ће да ме осуђује ал боле ме курац
-Jesi li vredan?
-Evo, mora malo.
-Ako, ako.
jel radis negde?
-radim
-o pa super
Bolje se pocrni kad je oblačno nego po suncu
мачупичку ахахахах
Bombi, ti si u kompletu materijal za ovu temu
ko je jebo ribe sa sajta jasam
ko je jebo ribe sa sajta jasam
malopre
Preduhitrio si me hahaha gamby jebao ribe sa sajta, ne zna nijednoj ime a kamoli picku
gambi jebač
Nije sad neka plata, ali je redovna
Bilo 60 puta
гашење аута по низбрдици
Ahhaha a nemeže to sad jbg osim ako ne vozis Ladu Samaru tipa
Servo i abs ti ne rade kad ugasis
djani mix jao mama
- Koji ti je najjači njihov album?
- Best of!
Еурокрем за нутелу тата
говно и једно и друго
Kupim procesor na 2,4 GHz, odmah ga klokujem na 2,6