priplodni bik
шта ретардирана маса воле да слуша то се пумпа , код нас је проблем што сви хоће као тај вајб клубови ово оно кокс и те глупости и онда дођу ови и они морони као ова двојица и из шуме дођу у шуљу и као само бахато фазон , друго је време кад је ВиАјПи и остали хц људи харали сценом јер је тад била немаштина после ратова бомбардовања и онда су имали о чему да репују све то иде једно уз друго па омладина како се срозава у том времену и све шта нам се тад дешавало , данас се заборавило на све то па само весело , клинке нам се данас пале на клубове и кокс а кући се цепа паштета то мора да се виде неке марке шта се носи мора да се види да се има , позадина целе приче око ово двоје , млате кеш на текстове које су благо дебилни и пуне сале наравно истим тим дебилима као што су они, кад би нпр. Александра Радовић дошла да наступа у муслиманском делу Сарајева одма би је називали српском курвом , роспијом ово оно а кад ови дођу овде и после јавно иснесеног коментара како треба вешати Србе дочекујемо их на велика врата и наравно Таш је пун , мало сам отишао далеко ,неко ће да ме осуђује ал боле ме курац
-Jesi li vredan?
-Evo, mora malo.
-Ako, ako.
jel radis negde?
-radim
-o pa super
Bolje se pocrni kad je oblačno nego po suncu
мачупичку ахахахах
Bombi, ti si u kompletu materijal za ovu temu
ko je jebo ribe sa sajta jasam
malopre
Preduhitrio si me hahaha gamby jebao ribe sa sajta, ne zna nijednoj ime a kamoli picku
gambi jebač
Nije sad neka plata, ali je redovna
Bilo 60 puta
гашење аута по низбрдици
Ahhaha a nemeže to sad jbg osim ako ne vozis Ladu Samaru tipa
Servo i abs ti ne rade kad ugasis
djani mix jao mama
- Koji ti je najjači njihov album?
- Best of!
Еурокрем за нутелу тата
говно и једно и друго
Kupim procesor na 2,4 GHz, odmah ga klokujem na 2,6
daćete mi 200 grama posebne
Bojler, šporet, odn. sve što je na struju, saaamo dok je jeftinija tarifa ,ušteda: 500RSD