Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ma tu samo plaćaš ime
Najbolje pivo? Pa hladno hehe
vise vredi ovo sto iz aviona isprskaju komarce nego odozdo
kirija u kotežu 50 evra
oces da pogledas moj avon katalog
Baš siluješ i fejluješ Tomo
zar nemas neku degustaciju piva sad na kojoj bi trebao biti, ili gledanje lebowskog n-ti put
Ulogovao sam se samo da prijavim da ste najgore pičke najzaludnijeg foruma netu, tkzv meganubovi nesvesni svoje nesvesti i života u zabludi deljenja net prostora sa megadilejama sjebanog internet univerzuma!!!
Ć I L A
I
L
A
Шта све неће да измисле само да људима узму паре.
Има неки попуст у Дајхману.
Одгледај Зајтгајст па ће ти све бити јасно.
Немој хипстерима да дајеш идеје. Замисли да почну да се отварају кафићи који неће имати столове и столице него клупице из парка, на којима ће се и седети и служити пиће - коктели у теглама и мало пиво са лимуном. А у углу на бетонским блоковима пар гитариста и певачи са тарабукама. А кафић би наравно имао неки флафичасти назив - "Паркић" или "Клупица". Лололо
XP pozadina slikana na Zlatiboru sig
Ne, što, je l' ti treba demonstracioni čas brisanja dupeta?
ne, daleko bolje bi se pokazao da me poducis u pisanju recenzija filmova
Tomo smaras.
Neka prvo plate budu ko u Evropi pa onda neka cene cigara budu evropske
Јебе све модераторима јер су му обрисали дефку.
ЕДИТ: Плус 5 за јебање у уста.
Kod mene u kraju ima odlična pljeka
Urnebes 30 dinara, 30 im majki jebem
I jedan primer koji sam cuo od bliske osobe
Dobar dan, pljeskavics jedna
Vazi, sacekajte malo
Gotova pljeskavica, prilozi? Naplacuju se da znate
Ok stavi mi ljuto. Jos malo. Jos malo sta si se stisla. E, sad je ti jedi kad naplacujes priloge mater ti jebem
Ja u Meku ne mogu da se najedem
Dobat dan, jednu palačinku sa eurokremom
bolje da platis jednom farmerke 3000 da znas da uvek imas jedne koje vrede