Sirotinjska spika II

1. Pa sta ako ti je malo, nosi po kuci

2. Ko vozi ispod 46000 km godišnje, za njega je polovni auto. Ko vozi više nov.

3. Ma on ako ima tolko i tolko para za to, ima i da plati kaznu

4. Ma on ako ima tolko i tolko para za to, ima i da plati kaznu

ozbiljna fora za ovo: lik iz ciriha, napravio ozbiljan startap, ima sad 20-30% toga i dalje, nakon nekoliko ulaganja vredi tipa 50ak mil. kad trebao da pravi poresku prijavu, oni pogledaju aha imas kapital od 50 mil, porez toliko i toliko - i lik mora dize kredit da plati porez, nema toliko novca u banci, akcije ne moze da proda, ako bi i resio da proda, cena bi bila tipa 20x manja od trenutno odredjene (osnivac kad prodaje akcije svi beze ko misevi) a platu ne moze da odvali sebi neku nenormalnu, manje placen od zaposljenih za sad :)
    to je bukvalno fora sa onim kad kazu elon mask ima 50 milijardi.

sirotinjska spika sa moje strane :)

5. Ma sirotinja je debil. Nista oni ne kontaju kako sta funkcionise.

6. maestro, svi smo mi sirotinja, ne bi nam bila zanimljiva tema inace

7. Pa da, to i one vesti Zakerberg izgubio 100 miliona dolara u jednom danu, a ono pale akcije fejsbuka

8. Dacia sa Renoovim motoroom

9. Sarajevski golf je bio najbolji

10. Kad neko oslovi Demokratsku stranku sa žuti

11. Kolko hrvatskih firmi ima kod nas a kolko naših kod njih

12. Slobu su izmanipulisali

13. Ali ja makar pratim malo desavanja po svetu, pratim kako funkcionise trziste, internet marketing, stock market, kriptovalute, zavrsio faks, zavrsavam master, znam engleski jako dobro, izvadio hrvatski pasos, itd itd itd, pitanje je vremena kad cu sve ovo znanje koje akumuliram godinama da debelo naplatim. Znam da ce sad neko da kaze da je ovo sirotinjska spika.

14. Ali ja makar pratim malo desavanja po svetu, pratim kako funkcionise trziste, internet marketing, stock market, kriptovalute, zavrsio faks, zavrsavam master, znam engleski jako dobro, izvadio hrvatski pasos, itd itd itd, pitanje je vremena kad cu sve ovo znanje koje akumuliram godinama da debelo naplatim.

odlicna sirotinjska spika

15. Demokratsku stranku sa žuti

grešiš prijatelju, mi se između sebe tako oslovljavamo jedino nam nije pravo kad to drugi koriste, poput cigana nešto

16. Ali ja makar pratim malo desavanja po svetu, pratim kako funkcionise trziste, internet marketing, stock market, kriptovalute, zavrsio faks, zavrsavam master, znam engleski jako dobro, izvadio hrvatski pasos, itd itd itd, pitanje je vremena kad cu sve ovo znanje koje akumuliram godinama da debelo naplatim. Znam da ce sad neko da kaze da je ovo sirotinjska spika.

Čuvam ti mesto u fabrici LOL

17. Ma što bi ikad kupovao nov auto? godinu dana star ti je nov praktično, a upola cena

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.