Sirotinjska spika II

1. Боље да су Ливерпул и Рома играли финале....

2. U Švicarskoj poslije deset pustiš vodu i prijave te komšije, dođe milicija piše ti kaznu zbog uznemiravanja....

3. koji procenat vasih postova sa sirotinjske spike je spika vase rodbine/ukucana

4. i da su samo rodbina... reko bi ovako nekako: 20% ja u nekom trenutku 20% rodbina/prijatelji 40% proseravanje i 20% verbatim izjave ili poente razgovora na par tema ovde.
    ko god misli da nije sirotinja od nas, taj najveca sirotinja

5. ne diraj to, to je samo za goste :)

6. 80% ja i moja rodbina, 10% poznanici, 10% ostalo

7. nedostaje mu mama/tata (prica o kucetu).

solidna urbana sirotinjska

8. - "kako smo mi/moji roditelji/babe dede/itd mogli a ovi danas ne mogu"
    - "imam/imao sam babu koja zivela 90+ god koja..." + neka izjava o zdravlju/ishrani/vakcinama/cigaretama itd

9. Moja baba mog caleta u njivi rodila i samo nastavila da kopa

10. Crnotravci najbolji neimari

11. Naša šansa je poljoprivreda

12. U Srbiji se uspeh ne prasta

13. какве мокасине и сандале лети, мени је то педерски, само патике носим

14. мало више сам зашао у авериџ спику али јесте пресиротињски патика лети патика зими

15. Obori me čelzi jebeni

16. E evo postaje mi neprijatno kad se smejete mokasinama jao šta mi bi da ih pominjem kud ću sad od sramote ajao

Koje puma patike su dobre za sneg, prave li s kramponima?

17. Pašćete vi sa vlasti kad tad, a onda ćete odgovorati

18. Jel ukusan sendvič

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.