Sirotinjska spika II

1. Da sam ja hteo zavrsio bih ja neki megatrend platim cas diplomu, ali ja hocu pravo obrazovanje na drzavnom faksu

Malopre cuh u vozu

Studiraš li u vozu, tj. da li studiji traju koliko i vožnja vozom? SKEČ

2. Našao sam 5 dinara na ulici. Za sreću

3. из фонтане ди треви у риму дневно извуку три хиљаде евра е

4. одеш да просиш у монаку и бог да те види, живиш к'о цар

5. мени су говорили учи да не би копао канале, а види ме сад, циганин што копа канале у немачкој зарађује пет пута више

6. ма јебеш такав живот, живиш у шупи некој и гулиш паштету цео живот да би дошао овде и подигао највећу кућу у селу и ставио лавове

7. Kakva nemacka bre, i tamo isto placas stan hranu sve, na kraju ti isto ko ovde ostane nije ni njima lako

8. Ne kontam sto Boban Stena nije tvoj nalog a jeste ovaj koji zvuci kao Bombasev dupli

9. Hah pa to je Kašofovo maslo, hoće da mi pokvari reputaciju tako što me predstavlja kao seoskog bekriju, a ovaj pa Bombaš i ja smo braća od stričeva tako da što da se ne zafrkavam s burazerom lololo

10. баш јутрос чуо одличну сиротињску спику

-"јеси ли ти то почела да радиш?"
    -"јесам пре неки дан, ту у бутику"
    -"ма добро, битно је да се почне само, нека иде стаж"

11. не могу ни да измисле вест како треба. ко још носи триста евра у новчанику?

12. Beograd je prestonica seks turizma, evropski Bangkok.

13. Svako vadjenje na neki hendikep i picke materine.
    Sazaljevanje jebeno

14. Staz jebeni, sirotinha pusta.

15. Sudije nas pokrale a bolji smo bili

16. To to
    Pa kad posle na jucub okace klipove sa greskama sudija pa kukaju
    Govna

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.