Sirotinjska spika II

1. daj jedno da drmnem

2. Arm jel ti na slavi svira stefan milenkovic ortak sa kolarca?

3. Kupi ovu vecu vegetu daju dasku za secenje uz nju

4. Mozes da me sacekas par dana?

5. ja drugi dan slave završavam tako što gostima dajem da pevaju kroz autotjun

6. Jel slavis preslavu?

7. 99% stvari koje su ovde napisali ovde Mordoss Koll i Toma Smor niko nikada nije ni u zajebanciji rekao, i samim tim su totalno neduhovito smeće od fora i totalno maše poentu teme. Bukvalno bilo koji post koji ima potporu u realnosti je makar iole zanimljiv, da ne pričamo o onima u kojima se pola sajta prepozna poput onog Rađovog "e a do kada radite", koji je bukvalno najbolji post na temi.

8. znas ti koji je u mesecu?

9. E ja preslavu uvek otkad smo postali vernici

10. reme kako ti deluju moji upisi

11. reme zasto bas toliko smaras ko kurac

12. Opet prvi pada u subotu pu jebem ti i kalendar

13. Sasvim korektno Bombi, videlo se da poznaješ materiju od kad si izjavio da štekaš pare time što ne ideš u bioskop. ♥

14. kako ne brt, celo detinjstvo me skrtarili zbog precih stvari i imovine,bio sam licno sirotan,e a od 17-18 pravim i razbacujem jebem mu majku

15. Popusite mi kurac. Za dz da bi bilo ontopik

16. vraca se doba kraljevine i zanata

17. 99% stvari koje su ovde napisali ovde Mordoss Koll i Toma Smor niko nikada nije ni u zajebanciji rekao, i samim tim su totalno neduhovito smeće od fora i totalno maše poentu teme. Bukvalno bilo koji post koji ima potporu u realnosti je makar iole zanimljiv, da ne pričamo o onima u kojima se pola sajta prepozna poput onog Rađovog "e a do kada radite", koji je bukvalno najbolji post na temi.

Eh kako bi sad legao ovde onaj kopi o ljutom trolovanju, i to sve sa simbolikom sirotinjske spike

18. Koliko dnevnica?
    35 evra
    a čija je hrana?

19. Sine, sedi u kolima i kaži da ću za minut ako neko pita, da ne plaćam parking bezveze

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.