Sirotinjska spika II

1. jebote samo sipaju iz mene ove sirotinjske fraze shvatam da nisam nesirotinja jebem li te vukajlijo

pa nesirotinja je samo neko kom su roditelji dali dovoljno novca da nikad nije ni osetio sta znaci da razmisljas "pa ovo ne bi mogo sebi da priustim a hocu". ako nisi ovako izgledao dok si odrastao:
    http://static2.uk.businessinsider.com/image/59145ec9dd0895775f8b473b-1200/peter-ii-and-harry-brant-sons-of-american-industrialist-and-businessman-peter-m-brant.jpg

sirotinja si u dusi, kolko god novca zaradio u zivotu. nije to lose

2. Sirotinja bili sad bi da se vrati u kucu mi nece zlatom da mi plati

3. ma jok celt vidis kako pljusti iz mene sirotinja, svaki dan cujem iz okoline nekoga s ovakvim frazama, ali svaki jebeni dan
    sta sam nego sirotinja ako mi je to okruzenje

4. neki naslednicici americkog milijardera. potrazi samo "rich heirs" i gledaj slike

5. Klima škodi, mene sve bole sinusi kad sam gde je klima

6. meni smeta, ukoci me vrat i ramena

7. Оће неко семенке?

8. Admiral jebeni hahahah

9. Ne treba nam roštilj, stavi 4 kamena i limeno plehče

10. kako da si napravite pohanu tikvicu da ne gnjavite roditelje xD

11. Aahahhahahaa

Kako da si napravite sendvič za školu, bez da gnjavite roditelje

12. alkohol? neka hvala, ja cu pre neku vocku pojesti

13. pade mi slava na post majku mu, a saran nikad skuplji

14. Od ovih starih gajbica mogu da napravim prelepu vitrinu

15. Хоћемо на кеј, понећу ја гитару?

16. Najbolje opuštanje je u kućnoj varijanti

17. За једно пиво у кафићу купим дволитарку у маркету....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.