Sirotinjska spika II

1. Предајем енглески Јапанцима преко нета....

2. О томе је причао Славој Жижек....

3. Gvozzden

Ja ne znam šta je gore od te scene koju si opisao

lolčina, +1233

4. Zato što si verovatno okružen kiselim glavama, pa je kisela i atmosfera

5. "Kad će neko okupljanje vukajlijaša?"

6. tečo, jel ti okej kad šestoro-sedmoro ljudi, mahom muških, izađe zajedno u kafić ili klub petkom uveče?

7. Vikendica je presirotinjska priča ako nemaš baš mnogo para da to bude nadrkano i ozbiljno, a onda više i nije vikendica nego jebem li ga, neka druga kuća u kojoj ne živiš.

Ali ono što se smatra pod vikendicom, neka SFRJ izgledajuća kuća, sa nižim nivoom tehnike od glavne, u nekom jebenom bukvalno selu, gde žive seljaci (bohor bez uvrede pls), pre bi se ubio nego da imam to.

Hehe ajmo malo do Zuca, pijemo alkohol na plastičnim stolicama u dvorištu i pržnjekamo meso neko.

Ovo sam hteo da kazem

Postaješ čovek u momentu kad bi pre ribao podove fazon nego sedeo sa 5 goveda nekih, opijao se i srao unedogled.

aplauz za ovaj objasn

8. Lol ala ste vi prsli kad vam je bleja sa ortacima sranje

9. Радјард Куплунг
    tečo, jel ti okej kad šestoro-sedmoro ljudi, mahom muških, izađe zajedno u kafić ili klub petkom uveče?

One scene večne, "omg nema riba"

:Došlo nas četvoro muškaraca:

10. Radjarde, ja sam to prerastao, ipak mi je 56, ali kad sam bio mladji, izašao bih sa još jednim drugarom ili sam, pa kako se završi, nismo obavezivali jedan drugog da moramo zajedno i da odemo, jedino ako izbije krkljanac pa da nam čuvamo ledja. Nije disko klub za okupljanje s drugarima, to je vikendica ili kafana ili šta god.

11. Malo se opustiš, plešeš uz muziku, upoznaš neku devojku, za to je disko klub.

12. Realno, koji kurac ici sa puno ljudi u klub, za to sluzi kafana

13. "Nek se istrebe međusobno, šta to mene briga"

14. vikendica nije za sirotinju.dobra je to stvar kad preko leta mozes da pobegnes iz grada u vikendicu u sumi gde je za10 stepeni hladnije nego u gradu

15. odlazak u šumu da se rashladiš

16. Ja nisam ni svestan koliko sam glup dok ne udjem na saljivi sajt vukajlija.com

17. nije on seljak, ljudi koji zive na selu i bave se poljoprivredom su ljudi za primer,on je seljacina

18. Postaješ čovek u momentu kad bi pre ribao podove fazon nego sedeo sa 5 goveda nekih, opijao se i srao unedogled.

ahahaha kako je tebe neko maltretirao u šestom razredu osnovne pa ja ne vjerujem da je ovo neko napisao

19. Svakako je manje za verovanje argument maltretiranje u šestom razredu osnovne

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.