Vukajlija prediktor: World Cup Edišn

1. Uskoro će početi najveći svjetski fudbalski kuršlus u Rusiji, pa reko' da ekipa malo isprati ako koga zanima i ako je ko ostao.
    Pool se već može otvoriti, pa zašto da ne. Ispod su vam linkovi za pool i pass za prijavu.
    Dobro došli i ajde da opet kao nekad jebemo prediktoroa!

https://www.superbru.com/worldcup_predictor/pool.php?p=11847097
    Pool name: Vukajlija prediktor: World Cup
    Pool code: movedour

2. ko će se sad setiti šifre ,a joooj!

3. opaaa, setio se šifre ahahhaah

4. RA Z BI ĆU TE LUKAC
    I ONDA ME BANUJ ZA SVA VREMENA AKO SMEŠ

5. e pa mogli bismo malo u nedostatku fentazija da cepamo ovo

6. a vidim da ima i ovaj fifin, pa jbt ne mogu oba, gde smo masovniji?

7. Ja uso u fufin jer mi tamo I fantazi. Inace prvi prediktor koji igram.

Al mislim da tamo ima samo raspored u grupi I ko prolazi do finala I osvaja.

8. Awww i meni je ovo prvi prediktor. Ali onaj zajkov tamo ne mogu dva komada nema sanse

9. Kako se igra prediktor uopšte, na koji način se pogađaju rezultati, kako se boduje i to

10. Neću ja ovo sigurno, treba da mi se desi dan da vežem par pogodaka a da nisam ispratio u kladionici i posle muda svoja da pojedem, a da igram u toj meri da u kladionici ispratim sve što tipujem ne mogu

11. Pa ima ko moze xd

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.