Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Žao mi je što ne mogu igrati ovo zbog tehničkih nemogućnosti, najmoderniji uredjaj u kući mi je dvd iz 2002, veća sam beda i od Stevče i noću mi pacovi ne daju snu na oči jer ih pritisnem kad se izvalim na krevet
Predamnom sija grad, Makoto svetla pali
Samo šapćem, Šunsuke Nagasaki
Osim onog Kolumbijca danas imam i Bednareka hahahah kakve sam ja doktore uspeo da skupim
A ja kao aj izbacim mendija ubacim ovog kolumbijca mozda ga i usere da udje malo kad ono retard napravi penal i crveni hahaha koji kurac bre
Znaci ti si taj sto je jedini losiji od mene
:D
Pa nisam toliko los, imam 41 bod valjda ali mi ovaj imbecil kojeg sam uzeo jer je kostao 4 da bleji u izmenama uzeo 3 boda mrtav ladan xd
Tj ne znam koliko ostali imaju bodova nisam gledao
Добро сам прогнозирао да лукаку и гризман дају голове Ал остало тујно бане ми најбољи после њих двојице а он има 5 појена
Spicevi Lewa i Messi ukupno doneli 2 boda...bravo za SP..najbolji kutinjo sa 7 poena xD
Mnogo sam los, na zacelju tabele ali uzdizemo se kolko sutra, modra najbolji, nemci me prodali, lajuna sam uzo iz kandzi droge sad ce zaigrati ljuto
stop messi ronaldo
Isko će da natrpa večeras čim sam hteo da mu prebacim traku sinoć al sam pijan zaboravio.
Eriksen brat najmiliji
Majstorčina Eriksen on i Varela jedina dva igrača sa kojim sam pogodio.
Idemo embape ljuto samo
Bravo mbape
Ko je ubacio rebića ja sam
Samo se povredi kao za kurac odmah nakon gola jbg
Bravo modricu kapitenu moj
Iskidacu ovo kolo