Najslabija reprezentacija Panama sig (sig) znaci hendikepi i duple pobede protiv njih samo tako
Urugvaj bi trebao da ugazi i jedne i druge
samo tako
Spanija bi trebala da se propisno ispisa po maroku i iranu kao i francuska po peruu
Brazil i argentina po svakome
Grupa H klanje, izbegavati.
Bas ima preeeeevise sigurnih tekmi znaci lako da se napravi sistem sa 4-5 fikseva i 6 parova sa sistemom 4 od 6, to sveukupno pravi kvotu oko 8, na koju stavljam 60k dinara i pravim 480k. Ostalih 60k delim na specijale, igrace, singlove itd
ne gubi se brem ko da se popiša po Maroku
MAROKO i KOSTA RIKA NAJSIGURNIJA DVA PARA U PRVOM KOLU
Maroko 1:0, ili 2:0 tačan rez
a Kosta Rika 2:1 ili 3:1 protiv nas, a Brazilu ćemo da otkinemo bodove, ako sjebemo Marsela i Nejmara kao tandem, jer ostali su prosečni igrači koji glume zvezde kao i naši igrači.
nemačka osvaja, jer ovog puta nema greške sa špicom, Miler Killer najbokji strelac prvenstva
KOLUMBIJU OBOŽAVAM opaaaaaaaaa
Fale Nikolas, izijem, lečki mrav i papet master, hvala na ukazanom poštovanju ali bez navedenih glavica, ne očekujte da podelim sa vama kladioničarsko umeće..
Pozdrav ljudi, kao dokazani prof. dr. kladjenja otvaram ovu temu u svrhu brzog bogaćenja.
Nije u pitanju sreca nego sati i sati gledanja statistike, decenije gledanja fudbala, fudbalsko znanje sticano u beton ligi, u balonima i pesu.
Da nešto napišu na ovoj temi, dobrodošli su:
Pseto
Bohor
deset mesta prazno
Shomy
pet mesta prazno
Armin
sto pedeset mesta prazno
jos sto pedeset mesta prazno
Coa ciganin.
Zapata je trazio da mu od 1000 din napravim 5000 din. To ce mu biti ispunjeno, zato sto ja planiram da na tikete stavim 1000e a napravim 5000e.
Sta je to, kvota 5, pickin dim.
Zapatu bih zamolio da ne postuje na ovoj temi ali neka isprati sve predloge za svojih 1000 din.
Uskoro pocinjemo.
pomozi mi da smuvam 5 riba umesto jedne
Poklon kvote:
Najbolji strelci svojih reprezentacija
Salah 2.2
Mitrovic 2.8
Son 3
Mane 4
Ovo vam je bukvalno, na vam pare!
Pogotovo Srbija, kvota na Mitrovica 2.8 a na Tadica 6. Znaci bukvalno dva tiketa od kojih jedan mora proci a kvote velike na oba. Nema greske ovde.
Dacemo nula golova i popusices kurac
A mozda i bane zakuca nesto glavom ili nam sviraju penal pa izvede kolarov i onda mitru trebaju dva a to je vec naucna fantastika, to treba obici.
Bolje je odigrati da ce brazil biti prvi u grupi na poklon kvotu 1,4 ili odigrati da ce brazil pobediti sve tri u grupi po kvoti 2,8 lol
Koja je kvota na levandovskog i grizmana da ce bii prvi strelci svojih? I kejna isto
1,5
1,9
2
Interesuje me samo sta se desava ako imamo 0 golova ili ako ima vise strelaca istih, mozda se mnozi uplata sa 1
Od ove 4 dve prolaze sig sig
Ako ima vise ili su svi po nula onda si druze pao
Brazil do polufinala je predlog taj neki za koji znam da će biti stavljeno 200 k dinara minimum
Rusi su slabi prilicno, moje neko misljenje, mala je kvota na njih protiv saudijaca ali mislim da bi X mogao da padne LA-GA-NO
Najslabija reprezentacija Panama sig (sig) znaci hendikepi i duple pobede protiv njih samo tako
Urugvaj bi trebao da ugazi i jedne i druge
samo tako
Spanija bi trebala da se propisno ispisa po maroku i iranu kao i francuska po peruu
Brazil i argentina po svakome
Grupa H klanje, izbegavati.
Bas ima preeeeevise sigurnih tekmi znaci lako da se napravi sistem sa 4-5 fikseva i 6 parova sa sistemom 4 od 6, to sveukupno pravi kvotu oko 8, na koju stavljam 60k dinara i pravim 480k. Ostalih 60k delim na specijale, igrace, singlove itd
ne gubi se brem ko da se popiša po Maroku
MAROKO i KOSTA RIKA NAJSIGURNIJA DVA PARA U PRVOM KOLU
Maroko 1:0, ili 2:0 tačan rez
a Kosta Rika 2:1 ili 3:1 protiv nas, a Brazilu ćemo da otkinemo bodove, ako sjebemo Marsela i Nejmara kao tandem, jer ostali su prosečni igrači koji glume zvezde kao i naši igrači.
nemačka osvaja, jer ovog puta nema greške sa špicom, Miler Killer najbokji strelac prvenstva
KOLUMBIJU OBOŽAVAM opaaaaaaaaa
nesto sve ocekujem neke zatvorene utakmice i jedno ili dva 7+ nakantavanja al znajuci mene bice kontra
rusija i urugvaj 4+ odmah prvi dan
Lol nube nije ta tekma prvi dan
Fale Nikolas, izijem, lečki mrav i papet master, hvala na ukazanom poštovanju ali bez navedenih glavica, ne očekujte da podelim sa vama kladioničarsko umeće..
rusija saudijska arabija i egipat urugvaj opusti se i uzivaj naxi radio
Ako rusija saudijska arabija udje 4+ ja pojedem svoj kurac