Buba i Jala vs Rasta

1. раста јер никад није позивао на убијање срба

2. Марко
    раста јер никад није позивао на убијање срба

Neka neko da kontraargument ili je ova rqsprava gotova

3. Pa srbin je jebeno kako ce pozivati na klanje svog naroda, vjerovatno je negdje prepusen izlanuo za druge narode al nije ostalo zapisano. Btw. Laz je ovo za bubu i jalu, glupa laz na koju mogu da se prime ove kineske glave a la marko

4. Jebali vas Buba i Jala brat, porucuje vam Jovana.

5. Evo dacu ja kontraargument. I ja sam pozivao preko interneta na ubijanje muslimana kad sam imao 14 godina. Nista cudno

6. Maestro, zasto si retos.

7. Pogledajte kako je mladi jutjuber objasnio besmisao vjerske mržnje foto sub

8. A Markan poziva i dan danas sa 27. Ne prozivam ga, to je brat moj, ali ono, nista sad toliko bitno da pravimo famu oko toga. Momci danas nemaju veze sa nacionalizmom, vise su u beogradu nego u sarajevu. Menjaju se stavovi i vidici sa godinama i sa kolicinom para. Ja na primer ne mrzim nikoga, imam prijatelje i siptare i hrvate i muslimane, ali opet bih npr istetovirao djujica na ruci, pa kome smeta nek mu smeta

9. nemaju veze s nacionalizmom jer bi izgubili veliki broj fanova a samim tim i para, ali pitanje je da li su im se stavovi stvarno promijenili

10. druzeee likovi su 86. i 89. godiste, para ko salate, boli ih apsolutno kurac za vere i nacije.

11. Nacionalizam je za sirotinju

12. Uzeli su oni para mujo da nikad vise nastupa nemaju u srbiji jebe im se bas

13. Bulja i Džela hahhahahahaha

14. skupa je droga plidu

15. Ne moze rasta da prismrdi njima sta vam je

16. I Buba je debil glupi, slepa se uz Jalu samo

17. Buba duze radi muziku od Jale, nema ti pouzdanijeg lika da prica o njihovoj proslosti od mene na ovom sajtu sig

18. Kakve veze ima ko radi duze debilcino raspala

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.