Saveti za polazak u sredju školu

1. Pa ljudi moji ze nekih 20 dana krećem u sredju školu i zato pitam neke iskusnije vukajlijaše koji su prošli kroz to da mi daju neke savete.

2. U koju školu krećete?

3. Prvi savjet: Bježi od vukajlije, vidiš šta se Stevči i Rasnom desilo.

4. Kao prvo krećem u gimnaziju(nema potreba za kreatvino kritičarskim komentarima)i što da bežim šta se desilo ovima

5. HA HA HA ĆORAVI BUBULJIČAVI GIMNAZIJALAC

6. Veoma duhovit i konstruktivan komentar hahahaha jebem ti popa koji te celivo u viljamovci mesto u svetoj vodici

7. Moj savet je da ne upisujes skolu nego odes da radis u njemacku ili prodavnici,

8. Ma jedna sveska ti je dovoljna

9. Nemoj da se druzis sa decom sto puse drogu

10. Netreba ti skola ja sam zavrsio samo osnovnu i vidi me sada, menadzer pumpe

11. немој да се дружиш са децом што пуше

12. ti si '03?

au, ima nade za ovaj sajt

vidiš šta se Stevči i Rasnom desilo

rasni je o'š'o kol'ko znam, a meni baš je super dim xD

13. 2003е креће 3 септембера у школу, илуминати.

14. doduše, ja sam bio osmi razred kada sam počeo sajt da koristim :)

15. Ни ја исто :)

16. P.S.

pa i ja sam trećeg krenuo u prvi, samo osnovne xD

17. Stevčo smetalo

rasni je o'š'o kol'ko znam, a meni baš je super dim xD

ха ха ха боксер стевчи и цигаре плаћа о јебенти куда иде овај народ говњиви

18. трује децу срамота

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.