Prijava

Пушим једну дневно, отприлике, паклицу. Досадно је на послу и сви пушу, па и ја са њима. Код куће ређе, само ако се пије нека трачерска фукара. И пушим оне од 180 дин. Скупе а фемси. И да, кад је нека, као, фрка онда попушим пар за редом. А кад сам слободна, прву запалим тек поподне. Кад сам дебил.

Ja sam počeo da pušim kada je to bilo IN, sada više nije IN ali ja i dalje pušim....

Da prestanem NEĆU, nisam lud valjda...

Спржим дневно око паклу тамно плавог беста. Кад изађем спурњам и више, кад не излазим са гајбе онда око 15 цигара. Човек док студира, треба да пуши, тако ће теже да прсне.

Човек док студира, треба да пуши, тако ће теже да прсне.

Ууу, пред сваки испит, онако на празан стомак, пешес за редом. Фуј, кад се сетим.

Ja mlatim Winston 100 'S , kutiju dnevno i namjeravam prestati, ima par godina, vjerovatno neću nikad ni pokušati.

Ja pušim jer mi se sviđa. Umrijeću kad mi je suđeno a ne od cigara pa mi je svejedno.
Propušila sam sa 14, i za to me boli uvo. Bila sam ostavila jer sam alergična na polen pa na proljeće bude zajebano zbog bronhitisa i čuda, pa je to trajalo godinu i nešto i opet sam propušila. I mrzim kad mi svi seru o tome. Zbog drugarice sam OPET bila ostavila i opet pripušila. I sad me boli uvo smeta li kome. Ne pušim mnogo, ali uz kafu ne gasim.
I moja majka je ostavila i najradije bi zapalila al' neće. Nije mi jasno što se muči. Ja i kad nisam pušila kad god mi dođe ja zapalim.

Cigare su za jude... da ne valjaju ne bi se prodavale na svakoj trafici... a narod je lud, kada je već dozvoljeno ne vidim što stalno brane...

vamo ti prodaju pa t posle brane, jebote neka se odluče....

Purnjam vec 17 godina, 2 pakle Winstona 100's.Ako se zagine,odu i tri do pet.Kad bih prestao da pusim, ne bih pio ni kafu ni alkohol, jednostavno, jedno mi sa drugim ide.Kad budem prvi put ujutro izbacivao pilice iz pluca, batalicu pljuge.Iako se desavalo da sprzim i 5 pakli za dan,nikad se ujutro nisam zakasljao.

5 pakli na dan????

100 cigara x 5min u porseku = 500 min / 60 min =8 zarez nešto sati...

99 razmaka između 2 cigare x 3 min = preko 280minsa/ 60 = 3 ipo sata

3 ipo + 8 ispadne skoro 11 sati na dan da purnjaš.... ne verujem ti, to da sediš na livadi po ceo dan našao bi nešto pametnije da radiš

Ja sam jednom pokušala da prestanem i tih nedelju dana sam se tresla kao prut i svađala sa svima i više nego inače i poslednjeg dana je počeo da mi titra očni kapak pa sam skontala da je vreme da prestanem da se trudim.

5 pakli na dan????

Зајебаваш, бре.

Veruj mi da je moguce.Pogotovo kad cirkas pivo 24 sata.
EDIT:Ne zajebavam, inace sam lud sto se pljuga tice, cak se i nocu probudim samo da bih zapalio.

5 pakli na dan????

u brate, surovo. ne znam da li sam nekada to uspeo ali kada se potrefi dan koji u sebi sadrži sve one elemente za prženje, onda stvarno ne mogu da izbrojim koliko sam cigara popušio.
Ustajem ujutru da idem na posao. Samim tim što sam ustao par sati ranije nego vikendom odmah znači da i više popušim. Na poslu se sabijaju kafe. Eto ga razlog više za pušenje. Posle posla idem pravo na utakmicu. Pušači uništavaju cigare na tekmama. Pali se jedna o drugu. Kad je poluvreme za tih 15 minuta se popuši najmanje 4 cigare.
I onda pravo odatle odem na celonoćno pijančenje. Milion cigara popušim kad se zalomi takav dan.

I da ne kašlješ posle??? Ne znam... reci mi kad kreneš da radiš nešto ili trčiš jel osetiš da teže dišeš?

Ne kasljem posle,ali da trcim ne mogu.Posle minut se osecam kao da mi je cigla u plucima.Mogu da setam dugo, mogu da izdrzim neke druge stvari,ali trcanje nikako.

Јебено. Што је много - млого је.

Може, Царино. Ј а сам радио са ликом у штампарији, који поред тога вози и такси. Само ја сам му за тих 6-7 радних сати куповао по 3 кутије дневно, а како он каже, мало мае пуши у таксију због муштерија. Иначе то је ужас, кажем ти гледао сам својим очима, лик не вади пљугу из уста, отприлике пуши између 5 и 6 кутија дневно, има сад 55 година, скоро сам га видео, и даље је висок, дебео и делује здраво, и исто се никад није накашљао у животу. Мада кажу да је боље кад искашљеш, јер овако све остаје на плућима. Једном дођем у искушење и питам га "Владо, што не купујеш пљуге на бокс? " А он каже "Брате, делује ми тако много скупље" лололо. А мртав озбиљан је био, дилеја.

Jel vi stvarno verujete u to da cigare ne skode ni vama ni vasoj okolini?
Ne izazivam, ozbiljno pitam.

Škode al' ako nas to čini srećnima zašto to ne bismo radili?
Ne baš srećnim ali nam se sviđa. I onda ne vidim svrhu u ostavljanju cigara ako ćeš posle samo da se mučiš.

Jel vi stvarno verujete u to da cigare ne skode ni vama ni vasoj okolini?
Ne izazivam, ozbiljno pitam.

Aha.