Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
pa nije bas uvek tako
nekad se to prosto tako desi..
А нва рођаче ниси банован на 100 година. Шта те боли пенис зато. Само смањи бар те плусеве и оцјени бар 2-3 дефке данас. Опусти се.
Vuzi i Djoto su ista osoba
Маестро ♦
I Badvajzer
Ма јок нисмо, бар ја не.
За то*
Brate, da je ova tema otvorena pre 8-9 godina, kakvo bi to takmičenje u lizanju moderatorskih anusa bilo, evo ko sad da gledam.
Jesi ti rakijestina
@Roki
Jbg Roki...mi sad otplaćujemo te kredite...majku im jebem :(
Da pitam samo zasto mi je obrisana definicija? Pitao bih na privatnom cetu, ali ne mogu. Zato sto sam nejac...
Nemoj lagati, Badvajzere, svi smo mi ista osoba.
У реду. Признајем.
Ћирилица је да замажем очи.
Јел могу да поставим нешто на теми Благо згробља а да ме она бештија Бохор не банује за некропост? Задњи пост је прије 8 мјесеци.
Moze li da mi se promeni nik u Shaun Wright-Phillips?
@Bolja
Pitaj Bohora.
@neko bla bla
Ne, tebra, imaš original:)
Nemam original, banovan mi je, jer sam trazio stalan ban i mrzi me sad opet da molim da mi ga vracaju opet
Znam, tebra, sam si kriv...a mogao si i ovo neko da promenis kad si se registrovao, dakle i to si znao...
Jesam, ali kad sam kliknuo stavio sam taj nik sto sam hteo i pisalo je "nesto se razjebalo" i ubagovalo i vise nemam opciju
Нека те тако, шта фали...
е ајде санкционишите баном јебеног Мордоша Кола и све његове дупле шаље ми јебене фурунџије у пвт јебо би му матер дебилну и њему и казану што је глуп па је укинуо брисање певетеова мрш сви
nemoj da lažeš, mordos kol je gospodin jedan
Ahahahaha