Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. pa nije bas uvek tako
    nekad se to prosto tako desi..

2. А нва рођаче ниси банован на 100 година. Шта те боли пенис зато. Само смањи бар те плусеве и оцјени бар 2-3 дефке данас. Опусти се.

DeadKenny
    Vuzi i Djoto su ista osoba

Маестро ♦
    I Badvajzer

Ма јок нисмо, бар ја не.

3. Brate, da je ova tema otvorena pre 8-9 godina, kakvo bi to takmičenje u lizanju moderatorskih anusa bilo, evo ko sad da gledam.

4. @Roki

Jbg Roki...mi sad otplaćujemo te kredite...majku im jebem :(

5. Da pitam samo zasto mi je obrisana definicija? Pitao bih na privatnom cetu, ali ne mogu. Zato sto sam nejac...

6. Nemoj lagati, Badvajzere, svi smo mi ista osoba.

7. У реду. Признајем.

8. Ћирилица је да замажем очи.

9. Јел могу да поставим нешто на теми Благо згробља а да ме она бештија Бохор не банује за некропост? Задњи пост је прије 8 мјесеци.

10. Moze li da mi se promeni nik u Shaun Wright-Phillips?

11. @Bolja

Pitaj Bohora.

@neko bla bla

Ne, tebra, imaš original:)

12. Nemam original, banovan mi je, jer sam trazio stalan ban i mrzi me sad opet da molim da mi ga vracaju opet

13. Znam, tebra, sam si kriv...a mogao si i ovo neko da promenis kad si se registrovao, dakle i to si znao...

14. Jesam, ali kad sam kliknuo stavio sam taj nik sto sam hteo i pisalo je "nesto se razjebalo" i ubagovalo i vise nemam opciju

15. Нека те тако, шта фали...

16. е ајде санкционишите баном јебеног Мордоша Кола и све његове дупле шаље ми јебене фурунџије у пвт јебо би му матер дебилну и њему и казану што је глуп па је укинуо брисање певетеова мрш сви

17. nemoj da lažeš, mordos kol je gospodin jedan

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.