Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. https://imgur.com/BQUCR6q da li sme preko ovoga da se ulazi na vukajliju?

2. Što ne uđeš preko hroma ko svi hehe

3. е занима ме колико је година прошло од мог последњег бана

4. @Bačje

4 godine si čist, alal vera.

5. Мордош кол је ђубар један шта сад сви кулирате добро немојте санкционисати еминентног члана мрш

6. Koliko je proslo od afere dogorelo

7. @Vuzi

Daj dokaze protiv kolege Mordossa inače ću te smatrati klevetnikom...

8. Priznajem da sam poslao, ali me je Vuzi naveo da mislim da on zeli da razmenjujemo takav sadrzaj.

9. Dobro, PVT je PVT, vaše sklonosti su vaša stvar...

10. И ја сам му слао, па? Али у пвт, то се рачуна као она чувена своја 4 зида.
    https://i.imgur.com/eZnq4E7.png

11. Jel ima ovde neki pravilnik da se iscita ili vi to onako proizvoljno sve?

12. Двоје су се тако смували.

13. Kad pročitam “Vuzi” kroz glavu mi prodje Milijev stih “voli kad je udarim po guzi, volim kad je nateram da puzi” i nije mi prijatno zbog toga

14. Шта ваша склоност мрш тамо, ни не причам са тим човеком он ми шаље педерлуке у певете мрш јебала вас склоност.

15. Ео чак и овај умоболник мачак у чизмама шаље педерлуке јебем му матер проклету мрш тамо

16. U pravu si da nema nikakve sklonosti, makar ne vise sa moje strane. Jer vidim da nisam jedini kojeg pokusavas da izjebes na ovu foru: da razmenjujete slike pa posle tuzis za to i psujes majku.
    Lepo je rekao fejd da je ovaj sajt postao zadruga, a ti si ovim jos jednom potvrdio da si Miljana Kulic vukajlije.

17. не гуши тролеру тзв

18. Замољевао бих трајни бан плс

19. eto, lepo ste rešili.
    vuzi, mordos je jedan od najboljih autora ikad, a ti si? čekaoničar?
    moj savet ti je da ne gledaš pvt. evo ja imam bar deset neotvorenih jer me ne zanima šta pojedini imaju da mi pošalju, i šta mi fali?
    ti znaš šta ti se šalje i opet otvoriš da vidiš. razmisli zašto je to tako

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.