Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kakav nubizam brt strasno, hladan znoj mi se sliva niz lice sad kad sam se setio
ali čekaj sad, tvoj zahtev je bio 'imam obaveze, ovo mi odvlači pažnju, daj tri meseca da završim šta imam pa se vraćam'
a nije bilo 'buhuhu poslao mi mordos jebačinu u pvt daj trajni'
drugo je to bilo
Ее космоо имам обавеза ај дај бан на 77 дана, мора бити тај број
njah ahahaha za dlaku da me navučeš, vuzi
sad gledam provovu istoriju banova, jebote on je pre pet godina banovan na sedam dana jer je sagovornicima na forumu rekao da su paori?!?
eeej bre, a ja ispadam grbava sad što banujem za vređanje
Па чекај оћеш тако зла бити да ми нећеш помоћи шта, имам обавезе 77 дана молићу
ne izmišljaj, nemaš nikakve obaveze ti
Охо сад си и видовита, ако кажем да имам онда је тако.
ne lupaj
ok, u pravu si, kosmo
buni me što osećam privlačnost prema mordosu nakon onog pvta, sam ću da se odjavim na 24h da razmislim o svojim osećanjima
eto, svaka čast
А стварно више...
јахахахаха па ја не пишем на латиници ниси се удостојила ни да веродостојно едитујеш пост.
ja samo hoću da ti pokažem da ne osuđujem tvoje seksualne sklonosti, svi smo ljudi, sve je to ok, ljubav ne poznaje pol
https://m.youtube.com/watch?v=vV1ZYJxl8Hw
не могу вјероват да си толико јадна паорко
ahahahaha vuzi bre, pa ne vredi, vidiš li aman
77 дана
nije bio cilj da pišem ćirilicu i da krijem da ti je post izmenjen
E Vuzi Vuzi...
Мислим да нема вајде ни од вријеђања Нва, нећеш добити бан, а са друге стране мислим да није опет твој ниво да вређаш мало озбиљније.