Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Добро онда нема бана кад си толики паор

2. koga da vređa? mene što sam mu obezbedila promenu nadimka? nezahvalna stoka

3. Preimenujte ovu temu u "Vuzi traži" budući da je barem negde oko 60% teme Vuzijevo traženje da mu se vrate plusevi, da se sankcioniše skripta, da se proveri ko je čiji dupli, čiji je neko dupli, da se neko banuje, da se on banuje, da se neko ili nešto sankcioniše...

4. đoto, šta misliš da ga banujem za spem operativne teme? na 77 dana?

5. Или да се отвори нова тема? Хехе...

6. E ne znam, generalno sam protiv banova, osim u 3 slučaja:

1) Masovan spemer

2) Ne radi ama baš ništa na sajtu osim što masovno proziva i vređa druge ljude

3) Sam traži ban

A Vuzi ovde spada pod #3, tako da da, ako je tražio ban, i ako će da ga ipsoštuje, onda da.

7. djoto je vuzi kozmo, ne daj se prevariti

8. Немој да га банујеш, попушта полако пред насртајима мојим и Мордосовим, отапа се та стега у њему, већ видим како сам преклиње у пвт-у да буде узет.

9. đoto, ne može. da je bilo šta drugo, al ovo : smeta mi pvt uvređen sam... to ne pije vodu

10. maco, glupo je to što radiš sad. mordos je genijalan ispao, pogotovo objašnjenje 'zavarao me da je obostrano'
    ti sad samo razvodnjavaš

11. За Вузија, чисто да схвати да нема ничег лошег у томе да буде предмет пожуде мушкарца. Опусти се. Препусти се. Ослободи се.
    https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Pederastija_u_antičkoj_Grčkoj

12. nemoj, maco, forsiraš

13. То сам ја радио са Угулагом још пре пар месеци, тако да не сери, нижи облику живота.

14. ja sam niži oblik života?

15. pa bre jebote... vidiš da neko nekog ovde uspešno prca po forumu i pojaviš se sa evo hjoooo i ja ću i ja ću, evo JA i mordos, zajedno smo smiješni, jel da da sam i ja lud ko konj kad stanem pored mordosa

i ja sam niži oblik života?

16. parazitu, grebeš se o mordosov dobar fazon

17. Ти си та која разводњаваш, растегла си ово на пет бледуњавих страна, уместо да си прескочила лепо, али не, ти си морала да усереш све, као по обичају. Зашто не прихватиш чињеницу да жене нису духовите и баталиш се ћорава посла? Ово је требало да остане чисто мушка прича, и онда ти упадаш са неким нападима на мушки его у маниру ортодоксне сељанке и алапаче. Искулирај се, дебилко.

18. macak oce da pokaze vuziju kako se dobija ban lololo

19. hm, ja videh na maestrovoj temi da si i ti žensko.

vuzi je tražio ban na temi za moderatore, ja sam tu da mu odgovorim
    imao si ovu sprdnju sa ugulagom koji se nije primio, mordos je ubo sa vuzijem i ti si došao da tražiš komad slave
    sve ovo tvoje koprcanje me rastužuje, tako si lepo došao na sajt kao bobrokovski pokušaj, imao si taj šmek revolucionarni i sad usereš u stilu hijene koja oće da jebe jednog čekaonočara vuzija

sve do sad što si vređao, banovali smo na manje, kao kad se vratiš unećeš zabavu. al izgleda da od toga nema ništa, prazan si jebote, na mordosa se lepiš

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.