Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. banuj nas sve za spem operativne teme

2. мене ооготово ео пишамо по оперстивној теми де су луди модови сад

3. banuj sve pa i vuzija? ahahaha dobar pokušaj

4. kosmo, reci koliko bi se izbedacio kad bi badvajzer, djoto, ja i jos neko ko kenja ovuda dobili bancic, a on ne trololo

5. ahahahaha pa ni blizu ne bi bio mali infarkt kao jednom kad sam mu slučajno obrisala onaj kilometarski opis profila
    ne znam jel pamti to
    pa je morao da rekonstruiše iz glave

6. Ljudi...ajmo malo smirivanja strasti, baš je ovo bzvz, kao neka veštačka frka se pravi.

Vuzi, tebra, iskuliraj, nije ništa strašno, prosto mi neverovatno da si realan sa ovom pricom za ban posle nebitnih događanja...msm mnooogo loš pokušaj trola. Na internetu smo, opusti se:)

@maestro

Forsiraš, brate. A i svaki put kad napišeš "Maestrovi tigrovi" negde umre jedna gazela. Blam je.

Što se tiče banova za drage kolege - sve opravdano. Naročito deo za hejt/lajk. Jbg, nije da je Kaizen tu pa da imamo pametnija posla, kad nam se crvene vaše ocene - crvene se :(

7. Да јесте страшно је, можда теби није мени јесте ето.

8. ahahahaah

kosmopolita
    o jebemti ko da sam ti oko iskopala

pre godinu dana

Вузи
    Па јесиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии део мене је умро у јебеном тренутку брисања мојих фаворизованих цитата!

pre godinu dana

kosmopolita
    pa ne znam sad jedino da napravim vremeplov

pre godinu dana

9. дељење пвтова по форуму ово ти је 7 дана

10. kosmo obozava svoje pvt sanduce

11. eno sad vidim nešto maestro poslao, ne otvorih
    kako čovek ne razume da mi samo daje novi materijal

12. Vuzi, pošto toliko upinješ za trajnim mogu da ti ponudim sledeće - daću ti ja trajni...ali zauvek zaboravi na taj profil, nema moljakanja posle tri dana. Ozb sad. To znači i skidanje profilne i opisa. Ok?

13. profe, dajem mu tri sata, doći će sa duplog da kuka za odban

14. Ма немој а где си био кад сам те требао пре 9 сати јели

15. vec se predomislio lolo

16. Пајсад ако ѕе јоп једаред осетим угрожено потрудићу се да постујем на теми а Профикица нема реагује.

17. šta je sad, vuzi? nećeš ban

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.