Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Лоше ти је ово, и даље ми не проналазиш жицу, док сам ја твоју, узевши у обзир ово острашћено покушавање да ме штипнеш за репић, изгледа пронашао.

2. neću da te vučem za rep.
    ispraznio si rezervoar duhovitih opaski, izgleda da tu i nije bilo nekog materijala.
    sad samo mlatiš kao prazna kesa
    nemam srca ni da ispunim obećanje za onih 150 dana što sam ti rekla da ćeš od mene da dobiješ.

3. Значи, почињеш да се хваташ за твоју једину предност у односу на мене и све остале овде- модераторску функцију. Прејадна, тужна, сујетна сподобо.

4. eto ti sad...
    spodoba sam? bokte juče kažeš sa duplaka jednom original nalogu da mu majka puši kurac, ne budeš banovan, a sad pričaš o nekoj demonstraciji sile
    baš tužno

5. Dokle vise da se banuju svi koji podrzavaju mene? Dokle? Prvo zapata pa plidu, par anonimusa, vidim vuzija ste oterali, sad i macka. Ima li kraja kosmopolitinom teroru?

6. da bre, zapata i plidu su banovano zbog podrške maestru

7. Хахах, вероватно сам требао да искулирам прозивку твог патуљастог пулена са оном кметовском лобањом и његово напушавање курцем ничим изазвано, па извини али не јбг. Друго, хваташ се ту за неке деонице у мојим постовима за које се из авиона види да су класична спрдња, значи копрцаш се онако очајнички, а треће, ти си та која се трпа свуда овде, уместо да одјебеш обзиром да је ово сајт за младе и духовите, а не за климактеричне маторке. Твојој појави много више одговара окружење на ана.рс, тако да бих те замолио да се преселиш тамо и престанеш да смараш овде.

8. mačkice malena, pokušala sam lepim, pružila sam ti ruku, ceo svet je mogao biti naš.
    opet nisi prepoznao priliku, žao mi je

neka bude tih 150

9. Како се добија бан, ЕВО ОВАКО.

10. Kosmopolita pamtim ti sve ovo. I brojim clanove. Hoces da srusis tigrove ali neces uspeti.

11. Чек да уђем на свој мод налог да те банујем.

12. ahahahaha znaš li šta ja sve tebi pamtim, maestro

13. Памтим јој и ја нек се то забележи у књигу утисака вујаклије

14. šta pamtiš, vuzi? gukni golube

15. Нећеш да ме банујеш нисам ти ја жајк са њим је лако

16. Ватрослав Мимица

17. Bade brt ovo nije "šta slušate trenutačno" hahahhaha

18. ма он је мод може шта оче

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.