BOSANSKA KRUPA NA VRBASU O S A N S K A
K R U P A
N A
V R B A S U
pa ja sam sa duplog dosao jer je kosmopolita skakala po ban dugmetu na originalu
Hahaha koji li si ti
Za razliku od mene i Zlike ti si neki eminentni clan.
to je sve maestro? kakav mongol haha
Ne razumijem zmaje, sta mislis da su ovo maestrovi duplaci?
ja nikad nisam krio svoj identitet svi znaju da je moj najbolji drug damjan
Glupan pravio one maestro kurac slike, nije to maestro
Sta radi Damjan
wut? :D
Maestro, ne bih da ti rusim sneska u ove vecernje sate, ali nije mi niko trazio da odaberem defku, a sad nastavite o kompleksima poy
Nisi upravu maestro, defka je dosla u pravom trenutku i zato je odabrana. Isto kao i Kashofova za Karleusu.
К А П У Љ А Ч А А П У Љ А Ч А
Prove banovacu te :(
Jebo vas ko vas nije, al ste vi ovde kolektivno svi poremećeni onako baš, a i ja zajedno sa vama bogami.
Хахаха Ђото.
Postoje odredjeni vukajlijasi kojima samo linkujes sliku i drugi vid roasta im ne treba.
Zasto kazem odredjeni a mislim na 90%
Da li ja spadam u te, maestro?
Moje iskreno misljenje: ne
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
BOSANSKA KRUPA NA VRBASU
O
S
A
N
S
K
A
K
R
U
P
A
N
A
V
R
B
A
S
U
pa ja sam sa duplog dosao jer je kosmopolita skakala po ban dugmetu na originalu
Hahaha koji li si ti
Za razliku od mene i Zlike ti si neki eminentni clan.
to je sve maestro?
kakav mongol haha
ja nikad nisam krio svoj identitet svi znaju da je moj najbolji drug damjan
Glupan pravio one maestro kurac slike, nije to maestro
Sta radi Damjan
wut? :D
Maestro, ne bih da ti rusim sneska u ove vecernje sate, ali nije mi niko trazio da odaberem defku, a sad nastavite o kompleksima poy
Nisi upravu maestro, defka je dosla u pravom trenutku i zato je odabrana. Isto kao i Kashofova za Karleusu.
К А П У Љ А Ч А
А
П
У
Љ
А
Ч
А
Prove banovacu te :(
Jebo vas ko vas nije, al ste vi ovde kolektivno svi poremećeni onako baš, a i ja zajedno sa vama bogami.
Хахаха Ђото.
Postoje odredjeni vukajlijasi kojima samo linkujes sliku i drugi vid roasta im ne treba.
Zasto kazem odredjeni a mislim na 90%
Da li ja spadam u te, maestro?
Moje iskreno misljenje: ne