Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Не знам стварно Ђото. Али оно немам ту опцију... Хахаха...

https://i.postimg.cc/2yVN9hSH/Screenshot-20190104-220403.png

2. Vreme je da kaizen otvori ZLATNO BAN DUGME (dugme koje automatski banuje sve registrovane profile na ovom sajtu)

3. Aj ne pravi se luda. Ako nije debil ko na nalogu koji si mu prethodno banovala onda ga ne diraj. Ko da je problem prepoznati debila kad dođe sa duplog i po istom obrascu zatrpava govnima. Ne izričeš mu smrtnu kaznu pa da ti trebaju dokazi, porota i forenzički nalaz da nalog smrdi na čika buljin dupli.

4. Imam jedan nalog prije ovog, ne zelim da se vracam na njega jer je klinacki. Samo ovaj nalog koristim, nemam vise nijedan dupli. A kad smo kod toga banovanja, sve je to uzaludno dok svako ima mogucnost da pristupi forumu. Jedino rjesenje je da se vrati ono 50+ ili cak 100+ jebes mu mater pa da ne moze svako. Ja kada sam dosao ovdje bila je ta granica, i kome je palo na pamet da je ukine a nije razmislio da ce do ovog doci nije mi jasno

5. Doto. Njega nema vec ojha dana. Mislim da sam ga oterala sa sajta sa nekim pvt. Od tad se ne pojavljuje.

6. I sad da dodju bolja i peti deseti i napravi nalog tebrice trebace mu mjesec dana da pristupi forumu minimalno a pored toga mora mjenjati nacin pisanja i sva sranja da se ne bi provalilo ko je jer u suprotnom bančuga. I kad se tako pomuci, onda mu nece biti svejedno da dodje i kazem jebem vam majku svima i sl

7. Ma pliduuu na svom originalu drži sliku neke (u skladu sa godinama tadašnjim) klinkice sa kikicama ili tako nešto, a kako je zaboravio šifru na istom, ne žele sad da ga optužuji i terete za pedofiliju što drži decu po avatarima.

8. Je l preko GMAILA? Ako da onda Kazan lepo treba da uvede da se na ovaj sajt može samp preko GMAILA i to je to...

Upravo to i jeste uvedeno, tako da je mnooogo teže duple praviti:)

@Dilan

Pa u pravu si tebra...ali žao mi je da trajnujem, smara to. Glupo mi je to zavođenje nekakve discipline na sajtu duhovitog sadržaja, prosto ne verujem da su ljudi tolike debilčine da se proganjaju na sajtu na ovakav način...blam.

9. да баш је теже правити налоге, ено онај боб рок ванаге дошо 800 пута већ

10. A čekajte možda će proganjanje na ovakav način na duhovitim sajtovima postati novi vid komedije, šta mi znamo?

11. To vam i kazem. Mislim na bob rok 888 nalog

12. To su sve stariji nalozi bili + par novih. Probaj i sam da napraviš pa ćeš videti, ne pričaj napamet.

13. ено онај боб рок ванаге дошо 800 пута већ

lazni bob rok = macak u cizmama

14. Znate kao ono tomidžeri kad se jure i biju i svima smešno, niko ne gleda crtani i ne komentariše "Pi šta ovim debilčinama treba ovo u životu"

15. A dobro. Evo banovacemo. A vi se potrudite da kad propustimo koga da to uredno prijavite. I vama je valjda stalo da imate sajt po vasoj meri.

16. Pa nije zavođenje discipline ako skloniš lika koji userava svaku mogućnost iole normalne komunikacije na sajtu. Fazon imam 5 strana pvta sad ee jaaaro dođ u trebinje da ti ja polomim lobanju mma meč znam kako izgledaš nisam ja bosonoc no hercegovac. Boli me kurac da se bakćem sa debilom tu baš.

17. inače profe, velika razlika je između uvođenja stroge discipline, i trajnovanja likova koji se svakako banuju minimum 1 nedeljno i stalno dolaze sa duplih i spemuju.

18. Aj sad The Profe da otvoriš temu "prijavite duple (svoje i tuđe) za banovanje" hahahahahaha

19. U pravu je doto. Ja sam mislila da se neki od njih dvojice seksualno pali na ovog drugog. A ovoj drugi to ne moze da podnese. Pa mi bilo smešno.

20. Evo ja cu otvoriti tu temu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.