Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Boljo kad te vidim kako ovako bedno spustaš loptu odma mi padne na pamet da bi te se pravi Bolja stideo

2. Koliko je prkosan samo bio taj dečko

3. Боља од 2013.-2016. и садашњи Боља нису иста особа. Ко то није досад схватио има озбиљне проблеме с перцепцијом.

4. Meni je sad ispod časti da pišem s tobom ozb

5. evo predloga jednog

da ovi novi clanovi koji su 99% duplaci nekih banovanih clanova imaju ogranicen broj postova na forumu dnevno ako to moze da se izvede nekako, znaci kad prekorace tipa 10 postova dnevno da ide ban na 3 dana npr.
    posle se povecava

eto sad udjem npr. vidim neki ljoro postuje na 4 teme po jednu recenicu svuda onako cisto da napise, znaci nista ne doprinosi nigde a moze dnevno da napise bas dosta tih glupih postova, e to bih ogranicio
    a onom atomskom misu npr. maksimalno 3 posta dnevno isto da se uvede nezavisno od ovoga, i to permanentno

mislim da je ovo prvi predlog ikad koji ostavljam ovde jer me generalno boli kurac al eto mozda moze da se razmisli o tome

6. A da te boli kurac ne bi predlagao, nemoj sad da lagis

7. ispravio sam post iz realno u generalno bas pre ovog tvog posta jer je prikladnije, znaci u 99% situacija me boli kurac, vidim da se namnozi duplaka smarackih pa preskocim vukajliju par dana dok se ne pobanuju, al eto sad udjem na 4 teme bespotrebno jer shitpostuje neki duplak pa me nervira to cisto zbog toga

8. Sibni mi na PVT ko i gde, 3-nožac, pa da izvidim...

9. Ma sprdam se, slazem se, al kaizena nema ni u tragovima, pa u principu optimizam je sta god da predlozis

10. pa pise u ovom postu prvom gore koji me je clan konkretno TRIGEROVAO i kako, pa sam predlozio ovo

11. eto sad udjem npr. vidim neki ljoro postuje na 4 teme po jednu recenicu svuda onako cisto da napise, znaci nista ne doprinosi nigde a moze dnevno da napise bas dosta tih glupih postova, e to bih ogranicio

Не сматрам да је ово моје спем јер је свака објава била везана за тему и смислена. Спем је кад бољо на сваку тему честита дан РС или свима нову годину. А не мора бити пост дужи од једне реченице да не би био спем. Криво ти што сам написао оно за партизан, а очигледно си неки велики љубитељ.

12. "Ljoro"...pa u pravu, jbg :)

13. The prof, molim da mi se omogući pristup originalnom nalogu. Hvala.

dr Vuk

14. Jesi ti ovo pisao meni ili ti je Vila Ravijojla hakovala nalog

dr .Vuk

Mogu trajni za sve moje naloge? pre 9 dana

15. Možda je hteo da se menja, kao sa sličicama, kompletna reprezentacija Gruzije za Ronalda.

16. Алоха, оклен ви знате да ја не прочитам то што оценим, па прочитам, и шта сад а????
    Значи ја лупим 10 плуса и прочитам овлаш оцењене, ок некад ме мрзи, ал свакако прочитам у више случајева, и шта је ту толико лоше а?

17. Вузи бесмртан си. Твоја бесмртност је нужна једном чињеницом да Бог неће хтети да заувек угаси пламен љубави који се запалио за Њега у твом срцу.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.