Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Vuzi i Djoto su ista osoba

2. elem vuzi, jutros sam saznao za ovu skriptu.
    najbolji lijek protiv ovog ti je da uzmes dva autora naizmjenicno da citas.

3. не спамујте ботови ви сте модераторови ботови који прикривају моје питање јербо модерација нема одговор на исто шахматиро сам их

4. Vuzi...počeo si ozb da smaraš u poslednje vreme. Razmahao si se ko Novak na spidu. Oladi. Momentalno. Mod-tim vidi svaki mogući podatak koji se tiče davanja ocena na sajtu, i ako ti neko od nas skrene pažnju na "nepravilnosti" shvati to kao drugarski savet, ovo abortus pravdanje je...pa abortus. Iskuliraj ok?

5. Предвидео сам овај профикин коментар ал ми било глупо да га напишем страну иза јербо би променио одговор, ОК

6. Evo ja ne znam koji mi kurac bude kad sam sa ovog Вузи profila :(

7. маневришемо

8. Nwa, tebra...i meni je dosadno pa ne smaram ljude, čemu ovo ponašanje na sajtu dalekom od bilo kakve fame koju je nekad imao?

Elem, "prebrzo ocenjivanje" se utvrđuje jako lako, smešno je isto dovoditi u pitanje...

9. Pa da, sumnjivo je ako se ocijeni 30 odjednom. Ali meni se dešavalo da iščitam sve iz offa kad nisam na svom kompu, ulogujem se kasnije i odjednom ocijenim sve. Treba i to uzeti u obzir

10. Па само сам поставио питање шта је ту смарање ово је тема за то, па добро оцењивање пребрзо је лако установити, ја ти кажем, ОК ОЦЕНИМ 10 ДЕФКИ у 7 секунди, то не значи да их не прочитам, пошто у бану пише ПРОЧИТАЈ БАР ШТА ОЦЕНИШ тако нешто.

11. A šta ako bi osoba čitala definicije na autoputu tu je ograničenje brzine veće nego ovako?

tipa ovako je 3 definicije po minutu, ako definicije sve skupa sadrže ne više od 5 rečenica i to prostoproširenih, dok čitanje na autoputu to povećava na 6 definicija po minutu (ovo ostalo je sve isto)

12. Radi se o tome što ti nemaš dokaz da si pročitao pre nego si ocenio, realno. Okej, okej, nije baš najpravednije ali tako stvari funkcionišu od samih skromnih početaka sajtoa. Druga stvar se tiče ipak daleko manje zastupljenog procenta ocenjivanja na način koji je pomenuo autor ShteffNK

Ali meni se dešavalo da iščitam sve iz offa kad nisam na svom kompu, ulogujem se kasnije i odjednom ocijenim sve. 

Ključno je "dešavalo". Koliko često? A šta, posle se kao setis koga si i šta sve čitao pa kopaš da bi podelio ocene? El belezis u svesku ocene kad si izlogovan? Eto o tome se radi...

Treća stvar jeste čitanje i ocenjivanje kratkih defki, tzv krateža. Tu je i logično da vremenski razmak između ocena bude manji...ali ne, kao u Vuzujevom slučaju 3 defke u sekundi. Više puta. Pritom skripta ume da blokira ocene date na takav kus način pa nikakvu uslugu ne činiš ni sebi ni autoru koga čitaš. Jebiga.

13. Ako ima neko sa teme da me nije zapratio može to da uradi sada

14. Па заправо и чиниш аутор добије плус ипак шта блокира се оцењивање после 10 оцена

15. Eo belezis u svesku ocene kad si izlogovan? Eto o tome se radi...

http://66.media.tumblr.com/454d7a7ba3832d1a63b0171fa854ed71/tumblr_ne3usfC7yC1txg3bto10_1280.png

A šta, posle se setis koga si i šta sve čitao pa kopaš da bi podelio ocene?

Govorim o najnovijim definicijama, ne o random. Nakon čitanja znam šta mislim o definiciji, kasnije samo tokom skrolanja se i prisjetim i ocijenim, pa tako naidje dosta ocjena za kratko vrijeme. Al svakako toliko mnogo da bude 3/s

16. Заправо ја те нијесам запратија сори

17. А штеф је сиг мислио на најновије дефке прочита из офа па то само оцениш нема тражења превише.

18. Skripta je apdejtovana, gleda se i vreme.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.