U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Охо, свака част, мислим није било на "Догодило се на Вујаклији" па нисам упућен.
Eh kad bi mogla da se napravi neka skripta koja će svakom autoru sa sajta omogućavati da daje do pa evo 10-20 ocena mesečno čime bi autor dobro morao da razmisli kome će davati ocene, i čim tu kvotu ispuni da automatski više do kraja meseca ne može da ocenjuje.
Da, znam tako bi se masu smanjio broj ocena na koji se ljudi i ovako i onako žale da je premali, ali jbg.
Ali puno ocena danas može samo uz ovakvo ocenjivanje bez čitanja, lajkovanje/hejtovanje, samolajkovanje/samohejtovanje...
Hvala
Ех када би...
Немамо казана :)
Profe, i ja sam upozoren za to ocjenjivanje brzo ali iscitam defke kad sam iz offa i onda ih ocjenjujem ili ih prvo procitam sve ne ocjenjene i onda ih ocjenim rafalno. Tako da moze biti da to i vuzi praktikuje al ako vam je do toga da sankcionisete jednog od 13 ljudi na sajtu, onda samo nastavite
Pa eo, trudimo se da podignemo čitanost, ima dosta sveže registrovanih članova ali retko koji ocenjuje...najviše ti duplaci koje pominjete. Imamo takmicenja, evo sad ovaj novi kaladont...najnovije definicije su početna strana sajta...mnogo bi značilo šerovanje na fejs, ae nadamo se :)
to pravilo se zna odvajkada, sta sad drvite kurac. malo uspori i cao.
Taj fazon.
Vide li modovi autora i skor prije nego sto sami ocijene?
Dokaži.
pazi se kad ti upadne ciklon u čekaonicu da te preslišava šta si čito
Па чекаоница више не постоји госпа оп
ju, stvarno? zato ste se navrzli na forum pocrkali dabogda
Ko bre čita defke ja čitam samo svoje stare bukv. I
хаха чему та аверзија па бануј све и мене нпр
taman posla
Нарцис..
Profe bolje ti je prati malo ove sto ocjenuju po tome da li je cirilica/latinica, ekavica/ijekavica a nas ostavi da ocjenujemo jebene defke. Uostalom, jel udaramo samo minuse ili samo pluseve? Ne, pa ajd onda ti dokazi da mi ne citamo te definicije?
https://i.ibb.co/WGnpn7J/jxgdie.jpg
Пустите нас да плусирамо људе мајку му