Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Da li se dobija ban za slanje slike kurca zenskom moderatoru u pvt?

2. Ксомполитиајана, може се рећи да си фејловалс децхко.

3. E stvarno je to ispalo nefer Cokula i ja se ko ludi zalagasmo da ga umoduje kaizen, on otvarao teme, tražio, ja širio samo lepe reči o njemu (btnj sve istina da ne bude zabune) i ništa, i sad nas je i Cokula napustio :-(

4. Mordos posalje vuziju sliku pedera kako se jebu u pvt - ne dobije ban.

Neko posalje kosmopoliti sliku kurca u inboks dobije trajni.

Jeri ovo pravedno?

5. Није. Јел то сад значи да добијамо ОМОРИКА или СИГУРИЦА пакет?

6. Маестро ♦
    Da li se dobija ban za slanje slike kurca zenskom moderatoru u pvt?

sve slike kurčeva koje su mi (uglavnom iz čista mira) poslate u pvt za ovih osam godina, čuvaju se odvojeno, sa sve imenom vlasnika. bohor planira da otvori temu 'da imam pičku vladao bih svetom' i biće objavljene slike pojedinačno. i one što se slikate u gaćama i nudite svašta

7. PVT je PVT, nema bana zbog PVTa...osim ako su neke ozbiljne pretnje po život u pitanju. Zato Vuzijev trol i nema utemeljenje. Jedino ako je slao neke svoje golisave slike Mordossu pa se sad plaši da će ovaj iste da objavi...hmmm...

8. Да слао сам мрш тамо обриши ми постове све коментаре исто аватар и опис остави.

9. нзм ја видим дефке хд

10. Jedino ako je slao neke svoje golisave slike Mordossu pa se sad plaši da će ovaj iste da objavi...hmmm...

tačno sam znala

11. :'(((

RIPČINA LEGENDO sad аџаџаџаdžuješ na nekom boljem mestu :(

12. Мрш тсмо обоје аветиње једне Обриши ми све постове коментаре, аватср и опис остави, бан на 7777 дана нека падне

13. svi mi znamo da modovi vide svacije pvtove to se zna jos od kad je sticko bio mod nemoj se zajebavamo

14. нзм мени стлји 59

15. Ubagovano ti je nešto brt, rifrešuj ili ako ne radi, resetuj lepo browser.

16. stvarno obrisao sve :-(

17. Ма нећу брига ме

18. ајде још коментаре и постове и 7777 дана

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.