Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Ma ja sam samo ban trazila, posto sam nedisciplinovano govedo, a oprostaje i slicne zgode, nisam nikad pravila i ako je neko to pisao sa tog naloga to nisam bila ja definitivno.
    Sifru nikome davala nisam.
    Lozinku cu def promeniti.

2. al on je sve tako dostojanstveno pitao

Ali baš. I sigurno da bih odmah skinuo ban jer ko sam ja da kvarim sreću ♥♥

3. pa eto, onda ti je provalio lozinku neko
    promeni je

4. skinula bi ja profe po cenu da se posvađamo, ništa ne sme stati na put ljubavi

5. Pa ja bih prvi skinuo, kevo, pa da dete nazovu Prof, po meni ehehehe

6. Au.
    A gde su ti oprostaji, na pvtu ili cetu, posto na forumu ne vidim nikakve poruke?

7. ahahahaha pa da im igramo na svadbi joooj

8. uf to je bilo odavno negde po forumu, ne sećam se gde, al se iz aviona videlo da nisi ti

još prošle godine, sećam se jer sam to nešto pričala sa lukcem i on je tad bio mod

9. To je bas davno bilo onda. Sad nije ni bitno na kraju krajeva.
    Hvala na odgovorima.
    <3

10. ok, sojo, pazi se i vidimo se kad istekne ban

11. Сећам се свог првог бана. Ехх.

12. Kad joj kažeš da ne da nikome nadam se da misliš na nalog ili šifru

13. Samo da pitam Profa da li je retardiran?
    Prema informacijama kojima raspolažem, sada je banovana za lajk koji se desio 13.11.2018. A sa druge strane, prvi ban za lajk (opomenu) je dobila za 19.11.2018. što implicira, ban za ponovljeni prekršaj, prekršaj nakon opomene je dobila za lajk koji se desio pre opomene.

Hvala,
    poyy.

14. Бохор
    Kad joj kažeš da ne da nikome nadam se da misliš na nalog ili šifru

naravno

15. bokte, reme, što je tebe hejtovo neki dripac isto u novembru

16. inače opomena je bila za lajk drugog autora, posle je viđeno ovo za paninara
    đorkaef je u pitanju bio

17. Pa upravo Kosmo, ali prvo ide opomena, pa ako se ponovi prekrsaj, duzi ban. Ona je dobila duzi ban za prekrsaj koji se desio pre opomene. A koliko kontam, nakon opomene nije lajkovala.

18. nije, u pravu si, al prof je opomenuo kad je video ovo za đorkaefa. tek posle opomene je video da je pre lajkovan još neko, a to već nije samo za opomenu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.