Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Oću da trejdujem

7 dana bana za dve spem teme i 3. pika na ban draftu.

2. reme je prerastao takmicarske tripove i internet poene ali nije prerastao istjerivanje pravde i mlacenje prazne slame.

3. pa meni simpatično kako isteruje ovo za soju, vrlo studiozno
    nadam se da soja ceni to

4. jel to znaci da soja sada ima dva bijela viteza?

5. a hejtovo te čika bilja sa duplih, sad su svakako u banu

Čika Bolja je banovao sa duplih?
    Hoće li onda Čika Bolja biti banovan iako je hejt sa duplih? I koji mu je ovo uopšte prekršaj i koliko mu je puta oprošten trajni ban? Pošto je to vrv bila reakcija na moje traženje bana za Bolju, on je govoreći da lažem i braneći se krajnje pederski, rešio da svesno odradi nešto što nije po pravilima sajta? I taj mu je ban beše oprošten, ako se dobro sećam?

6. Mislim, ako je to dozvoljeno, onda se svima pokazuje da mogu da rade šta hoće sa lažnjaka, zar ne? Al' to nema nikakve veze sa originalnim nalogom.

U suštini jebe mi se za Bolju, samo ispitujem doslednost.

7. A vidis da hocu da ga vodim na pivo i da mu recitujem Miljkovica. Ne znam drugacije da se oduzim.
    I da. I mene zanima jel ja to imam vise belih vitezova?
    Msm Reme je sasvim dovoljan, nema tu govora.

8. ja sam trenutno u nekoj proceduri sa čika buljom, banovana su mu četiri naloga, toksičan jeste, raščistiću mu i ostale, tako da će to biti rešeno

9. reme je prerastao takmicarske tripove i internet poene ali nije prerastao istjerivanje pravde i mlacenje prazne slame.

A za šta postoji forum, majku mu Šerpase, nije li zanimljivije ovako.
    Svakako bolje nego diskutovati o istoriji sa Carom.

10. Ma opušteno Kosmo, kažem, nije bitno, moram malo da akam ovde.

11. Jebaces Reme ipak demantovan sam u sekundi

12. ok, sojo, nemoj da si alava sad, reme ti vredi za dvojicu, eh da je mene neko tako branio, pa drž tačni podaci pa drž argumenti eh

13. A vidis da hocu da ga vodim na pivo i da mu recitujem Miljkovica. Ne znam drugacije da se oduzim.

Itekako znaš hahaha

14. Eh kosmo.
    I ja sam prijatno iznenadjena.

15. Ja sam dosao ovde da napisem ovo:

''upravo sam saznao da je vuzi mordosu pre nego sto je primio sliku gejeva napisao sledece:

volim ga u guzi
    dok mi oko suzi
    u potpisu: vuzi''

ali vidim da je to vec postalo offtopic i da je u toku ugovaranje dejta Soje i Remea, tako da sve najlepse zelim vam macici <3

16. мрш тамо трајнуј ме глупава аветињо на 7777 дана ајде сад шта је

17. ja čekam detalje od mordosa pa će sve biti jasnije

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.