Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Nemoj da ga banujete

2. ionako ti je sranje opis brt

3. Evo ja ću kopirati i ostaviti u nekom tefteru, ok?

Žao mi je, ovako si ok lik

4. Mogu li ja da dobijem trajni, ako Vuzi nece?

5. A Vuzi prijatelju sad ozbiljno. Gde ćeš kojupipmaterinu? Šta toliko ti smeta što ti neko šalje neke gluposti u pvt? Toliko da jednostavno kad vidiš od koga je PVT ne možeš lepo samo da izignorišeš? Tako će taj neko biti na gubitku, ako ti se nekad za nešto ozbiljno bude obratio, a ti ne budeš otvorio taj isti PVT.

6. Ne ban ako neces prekini da se logujes ima za 10 dana da places ovde sa duplih.

7. Не морам ја да трпим неке провокације неке тамо Космополитије, поздрав топли, КОПИРАЈ ДПРОФ АУТОРЕ, можда некад буде требало, и на 7777 дана плс

8. Тхе Проф
    Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan.

9. Нека стара времена.

10. velikiblek
    Ne ban ako neces prekini da se logujes ima za 10 dana da places ovde sa duplih.

+1000000

11. Ne brini, Vuzi, ljubi te brat :*

12. Vuzi naso ribu,pa ga smarala sto drnda fon na dejtu. Ribe ode prodje sajt je vecan

13. Dajte mi ban, meni je ovo dupli nalog

14. Бјажи тамо љуби те брат љољ само одржи позитиву

15. Чек Ђото. Секунд.

16. kad se vrati vuzi za 5 godina zaboravicete na ovo obecanje

17. Aj biću dobar i reći ću da će Vuzi čak možda i jedno dva meseca izdržati bez sajta, s time da će nakon između 15 do max 30-35 dana krenuti krišom da ulazi sa duplih, ili će napraviti neki novi.

EDIT: Onda će da ga smori, i tražiće odban na originalu.

18. Нећу улазити немојте смарати

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.