Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
tesko da sam to rekao ali mozda iskopas negde, ne znam
možda možda
nije ni bitno uopste ko je sta rekao, nego ovo hegemonisanje sto ti radis, dajes zastitu nekim debilima da mogu da se ponasaju kako god hoce dok god ti srcu tabane je gnusno
glupane, zaštitu od tebe je dobila cathalian. da ne ponavljamo šta je sve bilo tad
bio si jedan od deset koji su je čerečili ovuda jer je ušla na čet i dala ime, prezime, fb...
upozorim da prestanete, ti ne prestaješ i nisi trebao biti banovan?
treba joj muško da je klepi po ušima, a ne boxor i pezos da mašu repićem..
Glupane salji meni taj copypaste u pvt haha
I da se vrate Zmia i Mr Moon
Bolje zmia nego kerić
Da si pametan da vidiš šahmat posle sluzi i Luka al ne ti kao da voliš da ti neko piša u oči ozb
Nešto nerealno
Al dobro tvoje je boli me kurac ja samo pratim, ako tebi ne smeta meni još manje
jel se to nudiš, bombas?
ne dao svevišnji
samo kažem
Veži kera Kosmopolita
haha, veži kera snajka
ja sam protiv vezivanja, ozbiljno
A brnjice?
ja nisam kacio nista njeno osim tog teksta koji ne sadrzi nikakvu uvredu niti licne podatke, stavljas me u kos s ljudima koji su radili te stvari a samo sam ja i dalje u banu zbog moje stvari jer sam bio najtvrdoglaviji, vladavina ti je puna ad hominem banova i postupaka prema clanovima
vakcinisi ovog nesrecnika
Imate kosmopolitinu sliku na mom avataru, skidajte brzo dok me ne banuju
Pozdrav od Boba Rocka, najvećeg revolucionara vukajlije ikada
Da li je autor I Ex Moderator Zeleni Lukac vezivao Soju dok je jebao sistemom kurcem u pičku?
Za druga pitam
Šta se desilo ovde jebote haha?
Hhaha kako isčeznu brzinom svjetlosti bobe
https://i.imgur.com/evhpQmM.jpg
ucini dobro delo kosmopolita, ja vec jesam juce